چهارشنبه ۰۲ اسفند ۱۳۹۶

آقای بابائی بیشتر برافروخته شدند

شنبه ۲۳ دی ۱۳۹۶

زهره . ی :
چیزی که موقع بازداشت اعضای انجمن فرویدی برای من جای شگفتی داشت این بود که بازپرس این مملکت که وظیفه اش رسیدگی به مشکلات مردم و رفع و رجوع امور آنهاست طوری با قضیه برخورد می کرد که انگار موضوع شخصی است . یعنی ایشان یک مشکل شخصی با اعضاء انجمن ، بالاخص خانم دکتر کدیور دارند.
زمانی که قرار کفالت خانم دکتر کدیور پیش از بقیه اعضاء صادر شد ، من و یکی دیگر از اعضاء برای انجام مراحل آزادی دکتر کدیور به آقای بابایی مراجعه کردیم . ایشان گفتند اول باید اعضای دیگر آزاد شوند بعد ایشان .گفتیم برای بقیه اعضاء خانواده ها در راه هستند قبل از رسیدن آنها الان قرار وثیقه دکتر کدیور آماده است لطفا کارایشان را انجام دهید . ایشان اصرار می کردند که خیر اول اعضای دیگر .
اعضاء انجمن و خانواده ها هم مصر بودند اول دکتر کدیور آزاد شوند . وقتی بعد از بهانه جوییهای مختلف مبنی بر اینکه من سند قبول نمی کنم . فیش حقوقی کارمند رسمی می خواهم ما دسترسی به کارمند رسمی نداشتیم . پدر یکی از اعضاء هماهنگ کردند که جواز کسبشان را برای آزادی خانم دکتر بیاورند . آقای بابایی بیشتر برافروخته شدند و گفتند:” اصلاً من نمی دانم چرا همه می خواهند دکتر کدیور را آزاد کنند حالا که این طور شد من اجازه نمی دهم” و با این ” من نمی گذارم و اجازه نمیدهمِ ” ایشان کار آزادی دکتر میترا کدیور تا پاسی از شب طول کشید.

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۶، ساعت: ۱۵:۱۴