
وی هم اکنون رییس فراکسیون توسعه پایدار/۲۰۳۰ مجلس است و در دوره وزارت ایشان بود که تمامی پالایشگاههای کشور به بخش خصوصی واگذار شد، گفتنی است اختلاص ۳ هزار میلیاردی خاوری نیز در دوره وزارت ایشان محقق شد.
به گفته پیمان نوری، در حالی که در دیگر کشورها واگذاری یک یا دو شرکت به بخش خصوصی ممکن است یکسال طول بکشد، اما در ایران واگذاری ۴۰۰ تا ۵۰۰ شرکت در طول یک سال امکان پذیر است!
جهانی سازی و اجرای مو به مو و چشم بسته دستورات سازمانهای جهانی (گلوبالیستی) مهمترین عامل افزایش قیمتها، بی ارزش شدن ریال و نابودی معیشت مردم است!
شمس الدین اسفند ماه ۱۴۰۰ به عنوان نماینده ایران در اجلاس IMF و بانک جهانی در راستای اجرای سند۲۰۳حضور یافت.
شمس الدین به دلیل انتصاب افراد بی کفایت به سمت های مهم، عدم نظارت بر بانکهاو… استیضاح شد اما در مقام خود ابقاءشد!
نکته مهمی که منتقدین عملکرد اقتصادی دولتها نمیبینند یا نمی خواهند ببینند، نقش کلیدی اجرای اسنادی چون۲۰۳۰ و عهدنامه اقلیمی در این فروپاشی اقتصادی است!
پیوند کوتاه به این مطلب: