دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵
سوده ص:
داشتم تلگرام بهزیستی را چک می کردم که چشمم به لیست اسامی مراکز مشاوره ای افتاد که گزارش سالانه خود را هنوز ارائه نداده بودند. یکی از آنها با نام “مطالعات روانکاوی” توجهم را جلب کرد و سریع رفتم سراغ “گوگل دانا”. نتیجه واقعاً جالب بود!! از طریق یکی از مسئولین این مراکز شنیده بودم که بهزیستی با انیستیو روانکاوی اختلاف پیدا کرده و نتوانسته از لحاظ قانونی مجوز آنها را باطل کند. ولی اینکه بعد از این اختلافات بهزیستی دنبال جانشینی برای انیستیوی از دست رفته هست جالبتره!! مرکز سیاوشان را بهزیستی با نام مطالعات روانکاوی همه جا معرفی میکند و به خودشان لوح یادبود اثر میان رشته ای برای روانکاوی و فرهنگ هم به نام حسین پاینده اهداء کردند!!
منبع:
http://hosseinpayandeh.blogfa.com/category/8
http://hosseinpayandeh.blogfa.com/tag/%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%DA%A9%D8%A7%D9%88%DB%8C
اما این فقط کل ماجرا نیست بلکه مهمترین علامت فعالیت این گروه صفحه فیسبوکی اشان با عنوان انجمن مطالعات روانکاوی است که فعالیتش به copy-paste و اظهارات بی سرو ته ختم می شود.
منبع:
https://www.facebook.com/PsychoanalysisStudies.Association/photos/a.630934066926669.1073741826.630921393594603/638452942841448/?type=3&theater
یک وبلاگ هم مرتبط با این گروه وجود دارد.
لینک هابه مطالب:
http://psychoanalyst.blogfa.com/post-30.aspx
http://psychoanalyst.blogfa.com/post-57.aspx
http://psychoanalyst.blogfa.com/
یک تبلیغ با عنوان دکتر از درجه روانکاوی (روانکاوی بالینی)!! در سایت http://www.phdtahsilat.com هم کشف کردم آن هم از BGSP معروف!! گهربانو چه ها که نمیکند. چه آرزوها که ناکام ماندند و…
منبع:
https://www.phdtahsilat.com/%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%B1%D8%AC%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%DA%A9%D8%A7%D9%88%DB%8C-(%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%DA%A9%D8%A7%D9%88%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%84%DB%8C%D9%86%DB%8C)/USA/BGSP/
این موضوع عجب شباهتی داره با گفتگویی که من در دیماه ۹۵ در سازمان نظام روانشناسی داشتم و در آن شنیدم که شخصی برای رهایی از دشواریهای تاسیس مرکز مشاوره اقدام به تاسیس تعاونی روانشناسی زده که تصمیم دارد در آن هر کاری !! انجام دهد از تدریس گرفته تا درمان و … .
متن گفتگو در سازمان نظام روانشناسی به شرح ذیل است.
روز یکشنبه ۱۲ دیماه ۹۵ در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بین من (*) و یک خانم روانشناس (**) که برای درخواست پروانه کار آمده بود گفتگویی با بیان مشکلات عملکرد سازمان نظام شروع شد.
* … مایی که در چهارچوب قانون و قواعد سازمان نظام روانشناسی می خواهیم کار بکنیم باید این قدر برای پروانه کار دوندگی کنیم و آن وقت افرادی مثل محمد صنعتی و گهر همایونپور که نه مدرک تحصیلی معینی دارند و نه به سازمانی پاسخگو هستند راحت پولهای آن چنانی می گیرند.
** بله، همایونپور هم خیلی سرش شلوغه اصلاً به این راحتی ها کسی نمی تونه وارد جمعشون بشه خیلی سخت می گیرن.
* جالبه! همایونپور با دست پس میزنه با پا پیش میکشه؟ این همه تلاش میکنه آدم دور خودش جمع کنه و بعد شما میگین نمی پذیره؟! تازه، همایونپور مدعیه از یک شرکت سهامی مدرک دانشگاهی گرفته، از کی تاحالا شرکت سهامی مدرک دانشگاهی میده؟! تازه تو سایتش هم نوشته کمتر از یک درصد فارغ التحصیلان این شرکت وارد بازارکار آمریکا شدن.
** همین طوره، خود همایونپور هم گفته که مراکز آموزشی خارج دو جورن یکی که بعد از گرفتن مدرکش میشه اونجا باهاش کار کرد و نوعی که باید مدرکت را برداری و بری کشوری دیگه کارکنی. آخه من الان مدتیه که توسط این گروه تحلیل میشم. من قبلاً توسط محسنیان تحلیل می شدم و بعد خواستم برم پیش آقای افتخار که از من CV خواست تا مرا بپذیرد!! من هم قبول نکردم و خواستم برم پیش دکتر همایونپور اونم این قدر سختگیری نشون داد تا آخرش مجبور شدم برم پیش قورخانه چی البته اونم سرش شلوغه، ولی خب داره منو تحلیل روانکاوی میکنه.
* می دونستید همین قورخانه چی قسمتی از درسنامه ها و نوارهای صوتی کلاس های خانم دکتر کدیور را دزدیده و برده تا با همایونپور به نام روانکاوی سوء استفاده کنند؟ و تازه کسی می تونه روانکاوی انجام بده که خودش به پایان روانکاوی رسیده باشه قورخانه چی اصلا لایق این حرفا نیست.
** شما با خانم دکتر کدیور آشنایین؟! ایشان را می شناسید؟
* بله، و تنها نهاد متولی روانکاوی در ایران انجمن فرویدی هست که یک NGO هست و از وزارت کشور مجوز فعالیت دارد.
** مگه چنین انجمنی هم داریم؟! خیلی خوبه!! خانم دکتر هم کار تحلیل انجام میدن؟
* بله، ایشان و عده ای از شاگردانشان در دفتر ایشان در خیابان آفریقا جلسات آنالیز دارند و من به شما آدرس سایت انجمن را میدم تا از آن طریق اطلاعات کسب کنید.
** برای درخواست آنالیز با ایشان هم CV لازم هست؟
*بهتره شما از طریق سایت پیگیری کنید، البته این طور که من میدانم برای ورود به آنالیز حتی داشتن تحصیلات روانشناسی هم اهمیتی ندارد ولی CV در این زمینه را نمی دانم.
**چه جالب!
*قورخانه چی برای جلساتش چقدر می گیره؟ شرایط جلساتش چجوریه؟
**البته از من که قدیمی هستم بابت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه ۱۰۰.۰۰۰ تومن میگیره ولی افراد جدید را نمیدانم. هفته ای یک روز جلسه داریم.
*این افرادی که مدعی انجام روانکاوی هستند حتی فرق بین رواندرمانی ها را از روانکاوی تشخیص نمیدن چطور بدون کمترین اطلاعاتی چنین اقداماتی می کنن؟
** در واقع فقط گروه قورخانه چی و همایونپور مدعی روانکاوی فرویدی اند، گروه مهرداد افتخار هم مدعی روانکاوی لکانی اند و مابقی بیشتر بنظرم طرحواره و رویکرد CBT کار میکنن ولی میگن روانکاویه ولی این طور به نظر نمیاد. محسنیان هم روانپویشی کوتاه مدت کار میکرد که زیادی خشن بود و خوشم نیامد.
*عجب! از کی تا حالا روانکاوی لکانی از فرویدی جدا شده؟! شعار لکان بازگشت به فروید بود. مگه میشه بدون کمترین اطلاعاتی از فروید و لکان و بدون رسیدن به پایان روانکاوی اقدام به روانکاوی کنن؟! از کی تا حالا CBT و طرحواره درمانی جزو روانکاوی شده؟!!
گفتگو در همین جا با وارد کردن آدرس سایت انجمن در تلفن همراه خانم روانشناس به پایان رسید و او مشغول بررسی صفحات سایت شد.
با این جمله خانم روانشناس که “همایونپور خیلی سختگیری میکند و کسی را به این راحتی ها نمی پذیرد” یاد رفتار قورخانه چی افتادم که عیناً درمورد سرکار خانم دکتر کدیور هم می خواست بازی مشابهی داشته باشد تا بتواند افرادی را که به شوق روانکاوی می آمدند به سمت خودش سوق دهد و از برقراری تماس آنها با خانم دکتر جلوگیری کند. با این تفاوت که قورخانه چی بعد از اخراج شدنش همایونپور را هم در نقش عامل جذب کننده مشتری دارد و هم با این ترفندِ قورخانه چی، همایونپور از وجود این مشتری ها بی خبر می ماند تا طلب پورسانت و درصد و … از طرف قورخانه چی باشد نه همایونپور.
به علاوه، خانم روانشناس به نکته جالبی اشاره کرد. او گفت که یکی از دوستانش در تهران، حوالی جنت آباد اقدام به تأسیس تعاونی روانشناسی کرده تا دیگر دغدغۀ عضویت در سازمان نظام و مجوز تأسیس مرکز مشاوره زیرنظر بهزیستی را نداشته باشد.
من پرسیدم : چه کارهایی می خواد دوست شما در تعاونی اش انجام بده؟ مگه طبق قانون میشه یک تعاونی فعالیت غیر اقتصادی مثل خدمات درمانی یا آموزشی داشته باشه؟!
جواب: نمی دونم شاید بشه . ولی دوستم گفته همه کار می خواد بکنه، کلاسهای آموزشی، خدمات درمانی و مالی و خیلی چیزهای دیگر.
با خودم گفتم بعد از مدرک صنعتی از ناکجاآباد و مدرک دکترای همایونپور از یک شرکت سهامی و مجوز انیستیتو روانکاوی توسط بهزیستی چشم مان به تعاونی همه کارۀ روانشناسان هم روشن میشه!! مملکته هاااا!!
باز هم یاد گلدکوئست بخیر حداقل دامنه فعالیتش سرو ته دارتر از بهزیستی بود.
جمعه ۲۷ اسفند ۱۳۹۵
مردم:
بشنوید و بخندید/ زهرا جمشیدی نسب
https://freudianassociation.org/?p=33789
نمی دونستیم اگه مادرمون با شیر عسل هم بهمون میداد شور و شوق زندگی رو به ما منتقل کرده بود!!!
زهرا جان بنظرت مامان صنعتی با شیر چیا بهش داده که انقدر ماشاءالله سرشار از شور و شوق زندگیه که برای حذف فیزیکی تنها روانکاو کشور نقشه می کشه، آخر عمری از «آنالیزان» اش!!! زنگوله پا تابوت میکشه بیرون، و هنوز انقدر انرژی داره که شبکه مافیای روان رو با اونهمه گستردگی «رهبری» کنه!
جمعه ۲۷ اسفند ۱۳۹۵
افروز ر.:
مکتب روزبه!!! جایگاه مباحثات علمی همکاران بیمارستان روزبه!!!!!
http://roozbehhospital.ir/
عجب جایی است این مکتب روزبه!!! رئیس آن که استاد اعظم است و برای خودش یک گرند لژ دارد و “خیلی ها” در این لژ مشغول به “فعالیت” هستند!! همین استاد اعظم مدرک تحصیلی اش غیر قابل ردیابی است ولی به جای آن تخصص خاصی در تقبیح و تحریف تاریخ و فرهنگ ایران و ایرانیان دارد. رئیس این مکتب تمام تلاش خود را برای حذف فیزیکی تنها روانکاو ایران کرد. علاوه بر این او “خودکشی”های دیگری هم در پیرامونش دارد! * شاگرد نابغه این مکتب هم افتخار ویبراتور است که به اسم روانکاوی و فقط از سر “علاقه” با زنان مردم چه ها که نمی کند…
چه منجلابی از کثافت است این مکتب روزبه!!!!
*
https://freudianassociation.org/?p=32382
یکشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۵
ا. روشن:
چرا کسی مانند دکتر محمد صنعتی که در کشور انگلند تلاش بسیار کرده و دود چراغ ها خورده و بالاخره از دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان فارغ التحصیل شده، عمر “گرانمایه” خود را در ایران و برای کسانی که به قول فواد صابران، “ایرانیان دیوانه اند” سپری می کند؟ چرا به همان انگلند نمی رود؟ چرا در انگلستان این نابغه را آنگونه که ما ارج می نهیم، عزت و احترام نمی کنند؟
یا دکتر گهر همایونپور، این نابغه دهر، کسی که فارسی حرف زدنش را خوب نمی تواند ولی به مدت ۲ سال عضو گروه نقد روان کاوانه هنر در فرهنگستان هنر می شود!
http://www.honar.ac.ir/index.aspx?fkeyid=&siteid=1&pageid=154&newsview=1262
دانشگاه شهید بهشتی هم که پاتوق اوست و برایش راه به راه کارگاه راه می انداخت!
او فارغ التحصیل شرکت سهامی BGSP است با رتبه پانزدهم در بین ۱۵ مؤسسه آموزشی و با امتیاز – D و با نرخ بیکاری ۷۲/۷۳ درصد فارغ التحصیلانش در خاک آمریکا.
https://freudianassociation.org/?p=5179
او هم حاضر نیست عمر گرانمایه خود را در هیچ کجای دیگری از این کره خاکی به سر برد بجز ایرانِ عزیز و البته فقط به خاطر خدمت به این ملت و این آب و خاک!!! و در این راه مرارت های فراوان بکشد و “مجبور شود” در موزه فروید بگوید: حکومت ایران اعلام کرده روانکاوی دشمن درجه یک حکومت است و من هم با آن موافقم.
یا آن یکی… همان دکتر تورج ژیلبرت مرادی، که آن همه در آمریکا “زحمت” کشید تا بالاخره مجبور شد به ایران آمده تا ماحصل دسترنجش را برای مردم این مملکت صرف کند. و البته علاوه بر آنکه در ایران از “آن جاسوس خائن” بهره های بسیار برده، از بهزیستی نیز برای عَلم کردن یک مرکز مشاوره با نام “انستیتو روانکاوی تهران” کمک گرفته است.
خیلی مایلم بدانم آخر چرا کسانی که در هیچ کجای دنیا یک پول سیاه هم کف دست آنها نمی گذارند، در ایران می توانند برای خودشان دم و دستگاهی به هم بزنند و مکتبی بسازند و در دانشگاه های “معتبر” تدریس کنند و در “وزارتخانه ای” برو و بیایی داشته باشند؟!!
یکشنبه ۰۶ فروردین ۱۳۹۶
منصوره اردشیرزاده:
وقتی به سایت بیمارستان روزبه سری زدم این بخش را دیدم: مکتب روزبه!
http://roozbehhospital.ir/
این همان مکتبی است که سامان توکلی هم در وبلاگش قرار داده بود!
http://mind-and-brain.blogfa.com/
وقتی روی آن کلیک کردم صفحه ای باز شد که نوشته بود: چنین صفحه ای یافت نشد! آخرین به روز رسانی این وبلاگ هم ظاهرا فروردین ۱۳۹۳ بوده است!!
از سویی دیگر مگر این بیمارستان و اساتید آن چه دستاوردی برجسته برای بیماران روزبه یا روانپزشکی داشته اند که نام مکتب را بر رویش گذاشته اند؟ وقتی در آن بخش جستجو کردم چیزی جز چند اظهار نظر دانشجو یا معرفی ساده بیمار توسط بعضی پرسنل بیمارستان چیز دیگری ندیدم!! نه مقاله ای، نه مطلب تحقیقاتی، نه دستاوردی در این حوزه….هیچ، مطلقا هیچ! تازه بخشی به نام یاران روزبه هم قرار داده اند!!
پس راه اندازی این بخش به چه دلیل است؟؟
در بیمارستانی که رییس بخش رواندرمانی آن کسی است که بیش از سی سال است با تقلب خود را روانپزشک و روانکاو نامیده است، از مکتب آن جز طراری و شیادی انتظاری دیگر هم می رود؟؟
یکشنبه ۰۶ فروردین ۱۳۹۶
سوری ا.:
به نقوی حق بدهید، چه کسی بهتر از او می داند که صنعتی نمی تواند پا در مسجد بگذارد!
https://freudianassociation.org/?p=33853
محمد صنعتی را ظاهرا سال گذشته بازنشسته کرده اند اما هنوز برایش جایگاه ویژه ای قرار داده اند که برایش مراسم فوت خواهرش را در بیمارستان برگزار می کنند!! خب محمد صنعتی می تواند در مسجد مراسم برگزار کند و دکتر نقوی هم برود آنجا برای عرض ارادت به استادش!! اما ظاهرا نه او می توانسته به مسجد برود و نه نقوی در عرض چاکری و ارادت حد و مرزی می شناسد!!!
واقعا بیمارستان روزبه قصد ندارد برای آینده اش آبرویی باقی بگذارد؟ وقتی ادعای هفتاد سال قدمت دارد، به کسانی اجازه می دهد که این هفتاد سال قدمت را به آنی لجن مال کنند؟؟
روزبه ای ها در خوابید؟ یا شیادان و متقلبان را خوش می دارید و خرسندید؟؟
جمعه ۱۸ فروردین ۱۳۹۶
فاطمه س.:
تو سایت مکتب روزبه !!! یه قسمت بسیار جالبی هست به نام نمونه های رواندرمانی.
«بیمار خانم ۳۲ ساله که به دلیل افکار وسواسی شدید به صورتی که روزی چند ساعت در حموم میگذرانده و چند نوبت حموم میکرده است یک دختر دارد که چند نوبت او را حموم می برده است دخترش حق بازی بیرون خانه را ندارد. بیمار ذکر میکند که همه خانم های خانوادشان وسواس دارند و از نظر آنها امری طبیعی است ولی بیمار ذکر میکند که دخترش از دست مادرش خسته شده است و به همین دلیل به پزشک مراجعه کرده است
.استاد در کنار دارودرمانی, روان درمانی نیز برای بیمار تجویز کردو به او گفت روان درمانی به او کمک بیشتری میکند »
http://roozbehhospital.ir/subject.php?type=psych&class=maktab
«بیمار خانم ۲۲ ساله بدون بیماری روانپزشکی و جسمی خاصی،از یک ساعت قبل از مراجعه به اورژانس دچار بی حرکتی کامل و عدم صحبت کردن و پاسخ به محرک های صوتی و همینطور بسته بودن چشم ها شده است.در بدو ورود به اورژانس سه الی چهار نفر از خانواده ی بیمار نیز همراه وی بودند که همگی مضطرب،آشفته و آژیته بودند و از اتفاق افتاده شده،به شدت ابراز نگرانی و ناراحتی میکردند.پس از اخذ شرح حال و معاینه مشخص شد که بیمار بیماری جسمی خاصی ندارد.بیماری روانپزشکی نداشته و مصرف مواد هم غیر محتمل بوده است و احتمال کانورژن برای بیمار میرود.از این رو بیمار به اتاق خلوتی برده میشود و برای همراهان توضیح داده میشود که آرام تر باشند و اطراف بیمار محیط ارام و بدور از استرس و هیجان ایجاد کنند.مهم ترین ویژگی درمان، برقراری ارتباط با بیمار بود.همینطور در فاز حاد از راه تلقین همراه با مصرف اندک داروی ضد اضطراب بیمار کم کم به حالت عادی برگشت.همینطور حین مصاحبه به بیمار گفته نشد که تو مشکلی نداری و یا این که علایم خیالی هستند زیرا بیماری وی شدیدتر می شد.درنهایت این نکته مهم است که اغلب علایم تبدیلی خود به خود یا به دنیال در مان های رفتاری، تلقین و ایجاد یک محیط حمایت کننده از بین می روند.»
http://roozbehhospital.ir/subject.php?type=psych&class=maktab
«بیمار آقای ۲۴ ساله با شکایت پرخاشگری
ID: آقای ۲۴ ساله ، مجرد، اهل و ساکن تهران، فرزند ۶ از ۶، دیپلمه ، بیکار
CC: حالم خوب نیست
RFR:پرخاشگری
PI:بیمار آقای جوانی است که از حدود ۱ سال گذشته دچار علائم وسواسی شده به اینصورت که دیگر روی تختشش نمیخوابد چون فکر میکند کثیف است و بو میدهد,۱ سال است که روی زمین میخوابد.تمام ظرفهایش از بقیه جداست.برای خودش یک گوشه در خانه درنظر گرفته که از آن بیرون نمیرود.۱ سال است که از منزل بیرون نرفته.بعد از دستشویی دستهایش را سه مرتبه در دستشویی و سپس در آشپزخانه هم می شوید.حمامهایش ۵ الی ۶ ساعت طول می کشد . اخیرا پرخاشگری لفظی پیدا کرده است به طوری که در طی یک سال ۲ بار منزل را عوض کرده اند به علت شکایت همسایه ها، استرس و اضطراب دارد انرژی ندارد ، افکار مرگ و خودکشی دارد، دوره های خلق بالا را ذکر نمی کند
PPH: سابقه وسواس تمیزی از بچگی دارد، سال ۹۰ به متخصص روانپزشکی مراجعه کرده، تحت درمان دارویی بوده اما جواب نگرفته است، بیمار کمپلیانس دارویی نداشته
FH: سابقه وسواس در مادر بیمار که در حال حاضر درمان شده است
PMH:ندارد
DH:
tab clonazepam 1mg
tab citalopram 40
tab quetiapin 100 1/2 hs
این داروها طی مراجعه بیمار به پزشک از هفته گذشته شروع شده است
SH: ندارد
MSE:
GA: بیمار آقای جوان که سن ظاهری و تقویمی متناسبی دارد با لباس های تماما مشکی ، دستکشهای مشکی به دست دارد،ریش های بلند دارد و تماس چشمی برقرار میکند.
attitude:cooperative
mood:deppressed,mildly anxious
affect;congruent
speech:nl tone,increased rate and volume
psycomotor:agitated
thought:
form:goal directed,rational
content:
هذیان فکری ندارد
افکار مرگ و خودکشی دارد اما به گفته ی خودش چون خیلی مذهبی هستم هیچ وقت خودکشی نمیکنم، افکار ناامیدی دارد
perception: هیچگونه توهم شنوایی و دیداری ندارد
cognition:
بیمار هشبار است
به زمان و مکان و شخص اورینته است
concentration و calculationنرمال است
حافظه recent. immediate و remoute بیمار نرمال است
judgment:NL
impulsivity:ندارذ
insight:good
ph/E:
در معاینه بیمار اعصاب کرانیال نرمال،سمع قلب و ریه نرمال، رفلکس مردمک ها نرمال و قرینه بود،DTRها نرمال و قرینه بود
در علائم حیاتی بیمار فشار خون بالا۱۶۰/۱۱۰ داشت که برای بیمار پروپرانولو تجویز شد،بعد از ۲۰ دقیقه مجددا فشار بیمار گرفته شد که ۱۳۰/۱۰۰ بود
DDx:برای بیمار MDDدر زمینه بیماری مزمن اش مطرح شد(OCD+MDD)
»
http://roozbehhospital.ir/subject.php?type=psych&class=maktab
اینها نمونه های رواندرمانی مکتب روزبه است!!!
والا این همه نبوغ منو یاد لطیفه ای که در مورد توصیه های روانپزشکان به بیمارانشان ساختند، انداخت:
«راههای غلبه برنگرانی:
۱-نگران نباشید
۲-نگرانی را از خود دور کنید
۳-وقتی نگران شدید سعی کنید نگران نباشید.»
جمعه ۱۸ فروردین ۱۳۹۶
فاطمه س.:
نمونه درفشانی دست پرورده های مکتب! روزبه
«بیمار دختر ۱۶ ساله TS که همراه مادر خود به درمانگاه مراجعه کرده و با نامه ی قضایی جهت تغییر جنسیت،برای مشاوره روانپزشکی ارجاع داده شده بود.بیمار ظاهر و رفتار کاملا پسرانه داشت.مادر بیمار حین مصاحبه به دونکته اشاره کرد که از نظر استاد مورد توجه بود.وقتی استاد درمورد رابطه ی مادر بیمار با همسرش سوال کرد،مادر بیمار با قاطعیت گفت که پدر در خانه حرف اول و آخر را میزند و کاملا دیکتاتور مآب است.اینکه نظر همه ی ما،نهایتا باید نظر او باشد.
در ثانی،مادر بیمار ذکر کرد که “دختر ما ار کودکی مدام رفتارهای جنس مخالف را تقلید میکرد،که البته من و پدرش او را آزاد گذاشته بودیم و کاری به کارش نداشتیم”
در پایان ویزیت بیمار،استاد بر دو نکته تاکید کرد.اول اینکه هویت(identity) و بعضا orientationجنسی که غالبا در بچگی شکل میگیرد،تا حد زیادی معلول رفتار پدر و مادر و نقش پذیری هرکدام از آنها در خانواده است.تعامل صحیح پدر و مادر با یکدیگر،بطوریگه جایگاه هرکدام به درستی تعریف شود و نقش پذیری درست آنها،متناسب با شانشان،در جلوگیری از اختلالات هویت جنسی فرزندان میتواند بسیار تاثیر گذار باشد.چرا که اصلی ترین الگوی فرزندان،بخصوص در سالهای ابتدایی شکل گیری شخصیتشان هستند.
در ثانی،بر خلاف رفتاری که مادر این بیمار با وی داشته،بهترین زمان پیشگیری از اختلالات هویت جنسی،زمان کودکی است.بنوعی باید با تقلید رفتارهای جنس مخالف توسط فرزند،مقابله کرد .و در برابر آنها ایستاد.استاد ذکر کرد که اگر فرزند مدام رفتارهای جنس مخالف را در کودکی تقلید کرد،باید در همان دوران،هویت جنسی واقعی اش را به او یادآوری کرد و او را از تقلید مکرر رفتارهای متضاد باز داشت.برای مثال اگر دختر یک خانواده،مدام رفتارهای پسرانه مثل فوتبال و ماشین بازی را ترجیح میدهد،باید به او گفت”این رفتار یک رفتار پسرانه است،و تو دختری…تو فقط میتوانی”بعضی وقتها”آن را انجام دهی،نه “همیشه”..این ایستادگی دربرابر رفتارهای متضاد در کودکی ،تا حد
زیادی از اختلات هویت جنسی در بزرگسالی پیشگیری میکند.»
http://roozbehhospital.ir/subject.php?type=mosahebe&class=maktab
به این قسمت خصوصاْ توجه کنید:
«برای مثال اگر دختر یک خانواده،مدام رفتارهای پسرانه مثل فوتبال و ماشین بازی را ترجیح میدهد،باید به او گفت”این رفتار یک رفتار پسرانه است،و تو دختری…تو فقط میتوانی”بعضی وقتها”آن را انجام دهی،نه “همیشه”»
با این استدلالشون فکر کنم فقط یه پله از عربستان جلو هستند!!!
جمعه ۱۸ فروردین ۱۳۹۶
سوری ا.:
این بیمارستان روزبه به کی داره می خنده؟ یعنی یک نفر تو روزبه پیدا نمی شه که بگه بابا وقتی میگین «مکتب روزبه» خب باید یک بار علمی را یدک بکشه!
تو رو خدا خودتون ببینید:
مکتب روزبه: بخش پرسش های کلیدی:
http://www.roozbehhospital.ir/subject.php?type=other&class=maktab
«سایکوپاتولوژی تکاملی
دکتر جواد علاقبند راد
هیئت علمی بیمارستان روزبه
گروهی مطالعاتی/ پژوهشی تشکیل شده است با حضور ۱۴ دستیار و ۲ نفر از اساتید دانشگاه علوم پزشکی ایران که تحت عنوان «سایکو پاتولوژی تکاملی» به :سوالات زیر می پردازند
۱-بطور کلی فهم اینکه :
” بیمار چرا در نقطه زمانی خاص، با علائم خاص ، با شدت خاص و شروع بنحوی خاص بیمار میشود”
۲-تاکید بر پروسه های مؤثر در ایجاد سایکوپاتولوژی و نه صرفا اختلالات مشخص روانپزشکی
سرپرستی این کار بر عهده دکتر علاقبند می باشد»
خوب بعدش چی؟ هیچی مطلقا هیچ خبری بعدش نیست! یعنی معلوم نیست این گروه مطالعاتی/تحقیقاتی!!! سرانجام کارشون به کجا رسیده!!! چیکار کردن؟ دارن چیکار میکنن؟؟!!!
آیا تولید دانشی داشته اند؟؟؟؟
البته فکر کنم تولیدات مکتب روزبه در زمینه های دیگر بد نباشد مثلا در زمینه صادرات عناصر گوش به فرمان پدرخوانده٬* روانکاوان ویبراتور به دست**٬ اساتید بدون مدرک *** و…..
* فقط ۴ ماه: از «ووروجک» تا شریعت!
https://freudianassociation.org/?p=34093
** مهرداد افتخار؛ «روانکاو»ی ویبراتور به دست در «پایین» «تخت روانکاوی»!!!
https://freudianassociation.org/?p=29845
**سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتیhttps://freudianassociation.org/category/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%87-%DA%AF%D9%88%D9%86%D8%A7%DA%AF%D9%88%D9%86/%D8%B3%D8%A4%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D8%AF%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF-%D8%B5%D9%86/
جمعه ۱۸ فروردین ۱۳۹۶
سوری ا.:
باز هم درباره سایت بیمارستان روزبه و بخش «مکتب روزبه»!
بعد از سپالات کلیدی نوبت «دیدگاه های نو» می رسد:
http://www.roozbehhospital.ir/subject.php?type=didgah&class=maktab
البته این بخش به روزتر است٬ آخرین انتشار ۶ فروردین ۹۶ بوده است. ولی هیچ کس به جز اینترن ها مطلبی ننوشته است! حتی رزیدنت های روانپزشکی هم نه٬ بلکه اینترن ها! آنهم ترجمه ها و برگرفته هایی از مجلات پزشکی!! که در ژورنال کلاب های روزانه اینترن ها گفته می شود!! که در هر روزنامه یا خبرنامه روزانه ای یافت می شود!!! حتی رادیو و تلویزیون هم در بخش هایی از اخبار روزانه شان را به گفتن این قبیل مطالب اختصاص می دهند!!
دیدگاه های نو به معنای این است که این «مکتب»!!!!! چیزی از «خودش» ارایه کند٬ آیا باید باز هم باور کرد که چیزی به نام مکتب در این بیمارستان وجود دارد؟ آیا باید نام «دیدگاه های نو» را به این به اصطلاح مکتب!!! منتسب کرد؟؟
جمعه ۱۸ فروردین ۱۳۹۶
سوری ا.:
باز هم مکتب روزبه!
http://www.roozbehhospital.ir/subject.php?type=mobtaker&class=maktab
در بخش کنکاش های نظری و نقد دیدگاه ها!! (خودمانیم عجب عناوین پرطمطراقی هستند!) که این طفلک ها اینترن های روزبه دارن مطلب منتشر می کنند! آنهم مطالبی برگرفته از ژورنال ها! خب این «اساتید اعاظم مکتب روزبه» کجا هستند؟؟
لابد عروس رفته گل بچینه!!!
سرشون شلوغه این اساتید اعاظم!!!!! خیلی……اونقدر که وقت تولید هیچ گونه دانشی را ندارند!! هرچند مکتب دارند!!!! برای این مکتب شان سایت هم دارند!!!!! تولیدات خوبی در زمینه «ملیجک پروری» هم دارند!!!!
جمعه ۱۸ فروردین ۱۳۹۶
سوری ا.:
اندر احوالات بخش رواندرمانی سایت مکتب روزبه!!
http://www.roozbehhospital.ir/subject.php?type=psych&class=maktab
تمام درمانگران اینترن هستند! چند تا از شرح حال های اینترنی پرونده بیماران را در این بخش تایپ کرده اند و اسم اش را گذاشته اند تجربیات بالینی!!!
گفتم بهتون که اساتید وقت شون طلاست! وقت نوشتن ندارند!! حتی رزیدنت های آن مکتب هم وقت ندارن چون باید به اساتید شون گوش بدن!! آخه مکتب دارن!
آقای دکتر صنعتی! دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان کجاست؟ (۱۴)
پیوند کوتاه به این مطلب: