شنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۷

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، زباله گردی مهرداد افتخار و«هم آوا»یان

آقای روحانی! حالا دیگر در این «نظام سلامت» ورشکسته تان «روانکاوان» قلابی هزینه ویبراتور بازی شان را به گردن بیمه ها انداخته اند!

با رأی هیأت عمومی دیوان عدالت اداری

خدمات روانپزشکی بدون هیچ محدودیتی مشمول بیمه سلامت شد

هیأت عمومی دیوان عدالت اداری با ابطال بخشنامه بیمه سلامت، خدمات روانپزشکی را بدون هیچ محدودیتی مشمول بیمه سلامت دانست.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به دنبال شکایت از بخشنامه شماره ۹۵/۱۰۵۰۹۰ مورخ ۹۵/۳/۳۰ سازمان بیمه سلامت ایران، این بخشنامه متضمن ایجاد محدودیت هایی برای پوشش بیمه ای روانپزشکی دانسته شده که با برخی مصوبات هیأت وزیران مغایر است.

این گزارش حاکی است در پی طرح این موضوع در هیأت عمومی دیوان عدالت اداری با بررسی جوانب مختلف آن و طرح دیدگاه های حاضران، هیأت عمومی دیوان با اکثریت آراء، بخشنامه مورد شکایت را به لحاظ محدود کردن خدمات مورد تعهد مقرر در ” کتاب ارزش نسبی خدمات مصوب هیأت وزیران” خارج از حدود اختیار مرجع تصویب کننده دانست و آن را ابطال کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۷، ساعت: ۱۷:۱۸