شنبه ۱ آبان ۱۴۰۰

دسته ها:پشت «نقاب» انستیتو! روانکاوی!! تهران: مرکز مشاوره مرادی-مینا با مجوز از بهزیستی!!!، روانکاوی در انجمن فرویدی

آیا برای مرکز مشاوره مرادی-مینا متخلص به «انستیتو! روانکاوی!! تهران» هم همین مراحل طی شده؟

سه شنبه ۰۹ آذر ۱۳۹۵

سوده ص:
این وروجک “بهزیستی” واقعاً در پوشش علم و قانون مداری چه زیرآبی ها که نمیره؛ چه جنایت ها که انجام نمیده!!
برای نمونه دو تجربه ام از خدمات بهزیستی را تقدیم دوستان میکنم.
خاطره اول- سال ۱۳۸۹
بهزیستی در یکی از روزنامه ها آگهی داده بود برای مجوز تاسیس مرکز مشاوره یا کلینیک خصوصی و مراکز خدمات اجتماعی. آن زمان با مدرک کارشناسی روانشناسی بالینی حضوری مراجعه کردم تا مجوز تاسیس مرکز آموزش روزانه برای کودکان کار خیابانی بگیرم تا حداقل یکی-دو ساعت در روز را به آموزش مهارتهای اجتماعی و حرفه ای رایگان برای این کودکان و نوجوانان اختصاص دهم.
اولین نکته این که کارمند مسوول صدور مجوز فقط تاکیدش بر تاسیس دفتر مشاوره بود ولا غیر.
نکته دوم پاسخ او به این درخواست من این بود که گفت: “متاسفانه بهزیستی جهت تاسیس چنین مراکزی فقط مجوز صادر میکند و قادر نیست هیچ گونه خدمات قانونی و حمایت مالی به موسسین این مراکز ارایه دهد” همچنین این کارمند نمونه ای از شکست بهزیستی در دادگاه علیه والدین معتاد به ماده مخدر شیشه که اقدام به آزار کودک ۲ ساله خود می کردند تعریف نمود و اضافه کرد که بخاطر این شکست حضانت کودک به همان والدین معتاد کودک آزار بازگردانده شد و ۳ ماه بعد جسد بی جان کودک را که پر از جای سوختگی و جراحت و شکستگی جدید بود به خاک سپردند.
بعد از اتمام حرف های کارمند با خودم گفتم بی عرضه ترین افراد بهتر از یک ارگان دولتی مثل بهزیستی از کاری که کرده اند دفاع می کنند.

خاطره دوم- سال ۱۳۹۵
اردیبهشت یا خردادماه ۹۵ حضوراً نامه ای جهت درخواست تاسیس کلینیک روانشناسی زیر نظر بهزیستی در همان اداره نوشتم و همراه با سایر نامه های مشابه گذاشتم و قرار شد با من تماس بگیرند. بعد از چند ماه بی خبری در آبان ماه حضوراً مراجعه کردم و با کارمند مسوول صحبت هایی داشتم که برایم جالب بود.
اول اینکه جناب آقای مسوول به من گفتند برخلاف سازمان نظام روانشناسی، بهزیستی نمی تواند مجوز یا پروانه کار تخصصی به دانش آموختگان روانشناسی و مشاوره ارایه دهد و فقط مجوز تاسیس دفتر کار خصوصی یا کلینیک تخصصی می دهد.
دوم شرایط و مراحلی بود که من به عنوان کارشناس ارشد روانشناسی بالینی می بایست طی بکنم تا موفق به تاسیس مرکز مشاوره (کلینیک تخصصی) زیر نظربهزیستی بشوم.
۱- ارایه اصل و کپی مدارک تحصیلی جهت تطبیق با یکدیگر و ارسال کپی مدارک توسط بهزیستی به دانشگاه ها جهت تایید صحت آنها به وسیله دانشگاه.
۲- بهزیستی دوره کارورزی ۵۰۰ ساعته تعیین شده توسط سازمان نظام روانشناسی را قبول ندارد و در این مورد فرد می بایست دوره کارورزی در مراکز زیر نظر بهزیستی را هم بگذراند!!
۳- حتما می بایست مکانی که قرار است کلینیک تخصصی باشد از قبل موجود باشد تا مجوز به آن مکان تعلق بگیرد.
۴- بعد از تاییدیه دانشگاه های محل تحصیل کمیسیون تخصصی با حضور فرد متقاضی تشکیل می شود و سطح علمی و تجربه تخصصی فرد ارزیابی شده و در صورت تایید داوران و متخصصان حاضر در کمیسیون حتما می بایست حداقل ۲ متخصص دیگر با تحصیلات مرتبط به عنوان همکاران مرکز معرفی شود.

موقع خروج از اداره بهزیستی به این فکر می کردم که آیا برای تاسیس انیستیتو روانکاوی هم همین مراحل طی شده و بر اساس چه معیاری وطبق چه ضوابطی این ارزیابی ها به چنین نتیجه ای رسیده؟!

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۵، ساعت: ۱۱:۳۷