پنجشنبه ۰۲ آذر ۱۳۹۶

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه

آیت الله بیات زنجانی: شورای شهر از مجلس مهم تر است ؟

🔴 واکنش آیت الله بیات زنجانی به تعلیق عضویت یک زرتشتی در شورای شهر یزد: مگر در مجلس اقلیت ها حضور ندارند؟ شوراى شهر از مجلس مهم تر است؟
🆔@Amadnews
💠 آیت الله بیات زنجانی مرجع مقیم قم، در دیدار با اعضای حزب کارگزاران سازندگی شاخه قم با انتقاد از اتفاقات رخ داده در شورای شهر یزد و تعلیق عضو زرتشتی گفت:

💠 بنده شنیدم اخیرا در یکی از استان‌ها فردی از اقلیت‌های مذهبی که زرتشتی بوده، در انتخابات شوراها رأی آورده را تعلیق کرده‌اند.

💠 حال سؤال این است که اولا آن فردی که اظهارنظر کرده عضویت این شخص در شوراها باطل است، بفرماید که مجلس شورای ما اسلامی است و یا ملی؟ در این مجلس از سایر اقوام و ادیان نماینده وجود دارد، این شوراهای اسلامی که مربوط به یک بخش و شهر است آیا بالاتر از مجلس شورای اسلامی است؟

💠 چرا عضویت افراد مربوط به ادیان دیگر در مجلس شورای اسلامی که اختیارات به مراتب بالاتری داشته و در امور اساسی مملکت دخالت دارد، می تواند از رئیس جمهور سؤال کند و وزیر و قانون تعیین کند، خلاف شرع و قانون نیست و اینجا خلاف شرع شده است؟

💠 دیوان عدالت اداری چرا در این موضوع بخشنامه صادر نمی کند؟ ثانیا چرا خلاف شرع؟ آیا این فرد ایرانی نیست؟ آیا موظف بر شرکت در انتخابات نیست؟

💠 کسانی که در این کشور زندگی می کنند چه از اقلیت‌ها باشند و چه از اقوام و ادیان مختلف، همگی ایرانی هستند و قانون اساسی این کشور را قبول دارند و مطابق قانون اساسی در انتخابات شرکت می‌کنند، هیچ دلیل قانونی و فقهی و شرعی برای محرومیت این افراد از عضویت در شورا نیست و اگر ما در حزب و تجمعات‌مان و در نوع جاهایی که برای جامعه صحبت می کنیم، فقه و قانون اساسی را بطور صحیح بیان کنیم، هیچ مشکلی پیدا نخواهیم کرد، اما با تفسیر سلیقه‌ای و فردی همیشه به مشکل خواهیم خورد و حقوق مردم ضایع خواهد شد.
🆔@Amadnews
💠 همه‌ی ما باید تلاش کنیم ظرفیت‌های خود را بالا ببریم و قدرت تحمل انتقاد داشته باشیم. بدیهی است که اگر ظرفیت‌ها بالا رفت، می‌توان تفاوت بین دوست منتقد و دشمن را فهمید. (امتداد)

منبع: @Amadnews

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ساعت: ۲۱:۲۰