سه شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

دسته ها:الیزابت رودینسکو و باند رجالگان اش، تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، وزیر مستعفی بهداشت

احتمالاً با «خودی ها»ئی همچون فواد صابران ملاقات داشته

یکشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۴

مهین:

جناب وزیر!
فراموش نکرده اید که “دکتر میترا کدیور تنها عضو انجمن جهانی روانکاوی در ایران است.”؟! و متوجه هستید که “در نوامبر ۲۰۰۹ در پاریس ژک الن میلر در سخنرانی افتتاحیه دانشگاه مردمی ژک لکان (Universite populaire Jacques Lacan (UPJL از تلاش‌های ۱۶ ساله دکتر کدیور برای ارتقا جایگاه روانکاوی در ایران تجلیل کرد و در ژوئیه ۲۰۱۳ در کنگره بین المللی فدراسیون اروپایی روانکاوی (PIPOL 6) در بروکسل به منظور بزرگداشت او یک بخش از کنگره به نام «میترا» نامگذاری شد.”؟! می دانید که “انجمن جهانی روانکاوی (WAP) دارای مقام «مشاور ویژه» Special consultant در سازمان ملل متحد است و اکول فرویدی فرانسه (ECF) عالی‌ترین مرجع روانکاوی لکانی در جهان بوده و توسط شخص ژک لکان بنیان‌گذاری شده است.”؟!!
آیا “در این سفر یک‌روزه” به “ایرانیان مقیم فرانسه که علاقه‌مند به کشورشان بودند…و … بسیار برای کار خیر و نیکوکارانه داوطلب بودند” اطلاع دادید که حراست وزارتخانه ای که وزیرش هستید با تنها روانکاو ایرانی؛ تنها روانکاو از دریای سیاه تا دریای چین و اعضای سازمان مردم نهادی که او ریاست آن را بعهده دارد چگونه رفتار کردند؟؟!! به آنها گفتید دستور بستن در سرویس های بهداشتی و آب خوردن را به مدت ۱۴ ساعت دادید؟؟!!(حراست شما می گفت دستور از بالا دارند) سعی کردید آنها را با صدای سوت ممتد تلویزیون شکنجه کنید؟؟!!(کلمه ای که مسئول حراست شما استفاده کرد)! گفتید در وزارت “بهداشت” افراد غول پیکر با لباس چسبان را آورده بودید تا اعضای انجمن فرویدی را ضرب و شتم کنند؟؟!!و…..
…اگر شما نگفتید ما خواهیم گفت!!

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۴، ساعت: ۱۲:۳۶