پنج شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۸

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، زباله گردی مهرداد افتخار و«هم آوا»یان، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، وزیر مستعفی بهداشت

ارسال فاکتور «پدرخوانده» برای قاضی زاده… به محض اعلام نام او در لیست وزرای پیشنهادی روحانی !!!

نامه‌ی انجمن علمی روان‌درمانی ایران به وزیر بهداشت درباره‌ی تداخل عمل‌کرد سازمان بهزیستی با حیطه‌ی اختیارات وزارت بهداشت.

نامه‌ی انجمن علمی روان‌درمانی ایران به وزیر بهداشت درباره‌ی تداخل عمل‌کرد سازمان بهزیستی با حیطه‌ی اختیارات وزارت بهداشت، در صدور مجوز تأسیس مراکزی که به درمان و روان‌درمانی می‌پردازند.

جناب آقای دکتر #سیدحسن_هاشمی
وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

با سلام و احترام،
همان طور که جناب‌عالی در موقعیت‌های مختلف تصریح و تأکید کرده‌اید، طبق #سیاست‌های_کلی_سلامت، #قانون_برنامه‌ی_پنج‌ساله‌ی_ششم توسعه و قوانین جاری قبلی، متولی قانونی سلامت، و از جمله #سلامت_روان، #وزارت_بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است. ورود سازمان‌ها و نهادهای غیرمرتبط با درمان به این حوزه، به شکل‌هایی مانند صدور مجوز تأسیس مراکز درمانی و بالینی، خلاف مقررات موجود است، و باعث آشفتگی و اخلال در نظام ارایه‌ی خدمات سلامت و آسیب به سلامت مردم و جامعه خواهد شد.
متأسفانه، #سازمان_بهزیستی با استناد به #ماده‌ی_۲۶ #قانون_تنظیم_بخشی_از_مقررات_مالی_دولت (مصوب ۱۳۸۰/۱۱/۲۷ #مجلس_شورای_اسلامی) و بر اساس «دستورالعمل اجرایی موضوع بندهای ۱ تا ۱۲ ماده‌ی ۲۶ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (مصوب ۱۳۸۷/۳/۶ شورای معاونین سازمان بهزیستی)»، اقدام به صدور مجوز مراکز درمانی با عنوان «#مرکز_مشاوره‌ی_تخصصی_اختلالات_و_مسایل_جنسی» و «#مرکز_مشاوره‌ی_تخصصی_اختلالات_و_مشکلات_روانی (روان‌درمانی)» می‌کند. این در حالی است که ماده‌ی ۲۶ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، که مورد استناد سازمان بهزیستی است، فقط اختیار تأسیس «#مراکز_مشاوره‌ی_اجتماعی» را به این سازمان داده است. با توجه به تعاریف موجود و قوانین جاری مبنی بر تولیت وزارت بهداشت در حوزه‌ی سلامت روان، روشن است که نمی‌توان «مراکز درمانی و روان‌درمانی» را ذیل عنوان «مراکز مشاوره‌ی اجتماعی» در نظر گرفت.
با توجه به پی‌آمدهای منفی دخالت سازمان‌های غیرمرتبط در حوزه‌ی اختیارات وزارت بهداشت، و چندپارگی تولیت و نظارت در این حوزه، تقاضا می‌شود دستور فرمایید موضوع بررسی شود و روند صدور مجوز مراکز درمانی و #روان‌درمانی توسط سازمان بهزیستی متوقف و فعالیت مراکز درمانی که از بهزیستی مجوز گرفته‌اند، منوط به رعایت ضوابط و استانداردهای وزارت بهداشت و اخذ مجوز از این وزارت‌خانه شود.

با احترام مجدد
دکتر #سامان_توکلی
رییس #انجمن_علمی_روان‌درمانی_ایران

رونوشت:
ـ جناب آقای دکتر #احمدعلی_نوربالا، مشاور محترم وزیر بهداشت در امور سلامت روان
ـ جناب آقای دکتر #محمد_آقاجانی، معاون محترم درمان، وزارت بهداشت
ـ جناب آقای مهندس #طاهر_موهبتی، معاون محترم برنامه‌ریزی، هم‌آهنگی، حقوقی و امور مجلس، وزارت بهداشت
ـ جناب آقای دکتر #سیدمحمدحسین_میردهقان، مدیرکل #دفتر_نظارت_و_اعتباربخشی_امور_درمان، وزارت بهداشت
ـ جناب آقای دکتر #احمد_حاجبی، مدیرکل #دفتر_سلامت_روانی_اجتماعی_و_اعتیاد، وزارت بهداشت
ـ سرکار خانم دکتر #مریم_رسولیان، رییس محترم #انجمن_علمی_روان‌پزشکان_ایران

منبع: وبسایت رسمی انجمن علمی روان درمانی ایران