شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۹

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

از آن IPA وطنی کسی جرأت روبرو شدن با دکتر کدیور را ندارد

چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴

دیدگاه خانم مرجان م. درباره «مافیای روان»
ظاهرا سازمان نظام پزشکی در مورد شرح وظایفش دچار سوء تفاهمات اساسی است چون در دادسرای نظام پزشکی هم ظاهرا نمی دانند مراحل دادرسی چگونه است. عزیزان! وقتی کسی با احضاریه دعوت به دادسرا می شود باید تفهیم اتهام شود نه اینکه دادستان خودش هم نداند برای چه آن شخص را به دادسرا احضار کرده. همینطور هم تا جایی که ما می دانیم، در دادسرا رسم بر این است که هم شاکی و هم مشتکاعنه هر دو باید حضور داشته باشند. حالا اگر از آن IPA وطنی کذایی کسی جرات روبرو شدن با دکتر کدیور را ندارد، دادستان که باید کار خودش را بلد باشد! یا شاید بخاطر گل روی پدرخوانده که حتی فکر حضور دکتر کدیور هم صدایش را خفه می کند، دادستان خواسته از تشریفات قانونی کوتاه کند و بر محتوا بیفزاید!!! در هر حال انجمن فرویدی بار اول نیست که به افراد یاد می دهد کار خودشان را چطور درست انجام بدهند. دادسرای نظام پزشکی هم حالا یاد می گیرد دادرسی صحیح بر اساس آیین دادرسی کیفری کشور چگونه باید انجام شود. و مهمتر از آن یاد می گیرد هیچ کس نمی تواند «انجمن فرویدی» را نادیده بگیرد. ما انجمنمان را در وزارت کشور ثبت نکردیم که هر «ننه قمری» آن را نادیده بگیرد و با شخصیت های حقوقی انجمن ما مثل شخصیت حقیقی رفتار کند.

چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴

دیدگاه خانم مرجان م. درباره «مافیای روان»
یادتان هست که پدرخوانده در کنگره ی خواری گفت من تحمل خشونت را ندارم؟ این هم تعریف صنعتی از مدنیت و فرهنگ را نشان می دهد که می تواند حتی دادسرای نظام پزشکی را هم «بخرد» تا قانون مملکت را بخاطر او نادیده بگیرند و هر کسی را که سر راه پدرخوانده قرار گرفته «بترسانند». ظاهرا قبلا این جور شانتاژها جواب داده و زیر دندان پدرخوانده مزه کرده که دوباره آن را تکرار می کند. فقط همانطور که اینقدر احمق بود که تصمیم بگیرد دکتر کدیور را حذف فیزیکی کند، حالا هم آنقدر احمق است که فکر می کند دکتر کدیور بیدی است که با بادهایی که از سوی مافیای روان می وزد بلرزد. صنعتی! بالای صفحه AMP تصویر خدای باد است، کجای کاری مرد؟

چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴

دیدگاه خانم م. ع. درباره «مافیای روان»
جناب دادستان دادسرای نظام پزشکی! توصیه می کنم یک بار کتاب «آیین دادرسی کیفری» را بخوانید تا آبروی آن سازمان نظام پزشکیتان را بیش از این نبرید! مگر در آن سمت «دادستان»!!! برای دانستن «قانون» به شما حقوق نمی دهند؟!

چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴

دیدگاه خانم آ. ف. درباره «مافیای روان»
راستش دارم فکر می کنم آن خانم دکتر روانپزشک بود که برا پیشگیری از افسردگی خوردن سبزی و میوه را پیشنهاد می داد؟ یک نسخه هم برای هم ـ انجمنی هایش بنویسد که یک ذره «جگر» پیدا کنند، لا اقل وقتی «پرونده ای مطرح» می کنند اینقدر جگر داشته باشند یک نماینده هم بفرستند دادسرا که حرف آنها را بزند. البته بگذریم از اینکه جناب «دادستان! سازمان نظام پزشکی» خودش نماینده و وکیل انجمن روانپزشکان بود! ولی خب آدم یک ذره هم جگر داشته باشد بد نیست! (فکر نمی کنید جگر خروس بخورند برایشان خوب است؟!)

چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴

دیدگاه خانم مرجان م. درباه «مافیای روان»
امروز در دادسرای نظام پزشکی با خودم فکر می کردم چرا اینها اینجوری هستند؟ جالب بود که با شنیدن اسم دکتر کدیور همه جابجا شدند و زیر چشمی و یکه خورده ما را نگاه می کردند. معلوم بود فکر نمی کردند با «انجمن فرویدی» روبرو بشوند. فکر کرده بودند دکتر کدیور را احضار کرده اند دیگر! شاید هم هنوز در سال ۹۱ و رویای ۳۰ ساله صنعتی مانده بودند!! وقتی در یک کنگره ی خواری سخنرانان هم نمی دانند NGO یعنی چه، از سازمان نظام پزشکی چه توقعی است؟ همه علمای اعاظمشان در آن کنگره جمع بودند دیگر! وقتی مغز متفکر محمد صنعتی است، دیگر فاتحه بقیه خوانده است! دادسرای نظام پزشکی هم که شده حیاط خلوت صنعتی و مافیای روان! شرط می بندم از خود انجمن روانپزشکان هم بپرسید نمی تواند بگوید «پرونده مطروحه» چیست! قبول ندارید؟ از جناب جلیلی بپرسید، اگر توانست بگوید!!!

چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴

دیدگاه خانم آ. ف. درباره «مافیای روان»
راستش این طرح شکایت IPA وطنی از دکتر کدیور در دادسرای نظام پزشکی مرا یاد نامه جناب نقوی به رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران انداخت که ما چشممان به در خشک شد و جوابی از دکتر جعفریان نیامد که نیامد! نمی دانم چقدر ظرفیت مافیای روان و بخصوص انجمن روانپزشکان برای «سوختگی» بالاست! خداییش باید پرسید از چه نوع پماد سوختگی استفاده می کنند!!!

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴، ساعت: ۲۱:۳۵