سه شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

دسته ها:الیزابت رودینسکو و باند رجالگان اش، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی

از سکسوالیته فروید تا سکسولوژی عملی همایون پور و شرکا

پنج شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۴

دیدگاه خانم مرجان م. درباره «مافیای روان»
«علی ممتاز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه خراسان، با اشاره به اینکه هدف انجمن علمی این دانشکده بیشتر برگزاری و تقویت کارگروه‌ها است، تصریح کرد: برگزاری کارگروه‌های تخصصی،‌ آموزشی و انجام همایش‌ها و سمینارهای تخصصی از برنامه‌های آینده انجمن علمی هستند.
وی ادامه داد: سلسله سمینارهای تخصصی روان‌کاوی، سمینار ملی روان‌شناسی اجتماعی، همایش‌های ملی هپنوتیزم، روانشناسی اسلامی، ‌باورهای ناکارآمد روابط زناشویی و همایش تخصصی ADHD از برنامه‌های برگزار شده توسط انجمن علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی است. »
انجمن علمی دانشکده علوم تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد «سمینار تخصصی روانکاوی» را در کنار همایش‌های ملی هپنوتیزم، ‌باورهای ناکارآمد روابط زناشویی و همایش تخصصی ADHDقرار می دهد. انتظار دارید این «سمینار تخصصی روانکاوی» چه باشد؟ آدم یاد همایونپور می افتد که در موزه فروید با خنده می گوید ما هفته گذشته «three essays on sexuality» فروید را در مشهد خواندیم! و توضیح می دهد که مشهد یکی از مذهبی ترین شهرهای ایران است! کسی که تصاویر مشروبخواریش را با لباس دکولته روی سایت گذاشته بوده تا همه دنیا ببینند «روانکاو ایرانی»!!! چه عروسی افسانه ای در ساحل بدروم ترکیه داشته!!! راه افتاده رفته مشهد و «سه جستار در باب سکسوالیته» فروید را مثلا درس داده، کسی که در همان سخنرانی موزه فروید می گوید as far as I know sex is sex، کسی که می گوید
…there are people like me who are trying very slowly saying Libido instead of sex
یعنی برایش لیبیدوی فروید، سکس است!! آنوقت چرا باید راه بیفتد چنین تحریفی را در شهری مذهبی مثل مشهد رواج بدهد؟ هم در یک شهر مذهبی تبلیغ کنند که «هر کاری تو را شاد می کند انجام بده حتی اگر آن کار خوابیدن با شوهر دوستت باشد» و سیامک موحدی هم این «فتوا» را بدهد!!! و هم بگویند فروید مروج بی بند و باری است و سکس خودشان را به جای سکسوالیته فروید و به نام روانکاوی در یک شهر مذهبی رواج بدهند. در حالیکه به برکت زحمات دکتر کدیور در کتابهای درسی بجای حرفهای ناروایی که ۲۰ سال پیش راجع به فروید می زدند، امروزه از فروید بعنوان یک دانشمند یاد می کنند. راستی این همایونپور و دار و دسته اش ـ گروه فرویدی تهران ـ از رواج بی بند و باری به نام روانکاوی چه سودی می برند؟ هیچ از خودتان پرسیده اید؟ یا صنعتی از اینکه کشور ما را بی فرهنگ نشان دهد و حتی تا آنجا گستاخی را پیش ببرد که جنگ های جهانی آلمان نازی را هم توجیه کند
و در مقابل، روی خشونت ایرانیها و فرهنگ خشونت در ایران تاکید کند، چه منفعتی دارد؟! چرا این محور صنعتی ـ همایونپور سعی دارد فرهنگ ایرانی را تا این اندازه تحقیر کند و کثافت کاریهای غربی ها را لاپوشانی کند یا حتی متعالی جلوه بدهد؟ و همه اینها هم به نام روانکاوی انجام شود؟ به اینها دزدی ادبی از دکتر کدیور (قورخانه چی، همایونپور، ترک قشقایی)، تلاش برای حذف دکتر میترا کدیور به هر قیمتی، دروغ بستن به جمهوری اسلامی ایران، سیاه نمایی در مقابل خارجیها، ارتباط نزدیک با عضو شبکه جهانی بهاییت فواد صابران، قرارهای بازداشت صادر شده برای اعضای کمیته علمی و اجرایی کنگره در گوشی همایونپور، پرونده مداخله پزشکی غیر مجاز رسول قورخانه چی، حیف و میل بیت المال در کنگره ی صنعتی برای دعوت از یک عده نوجوان خارجی فارغ التحصیل از انستیتو روانکاوی برلین (باز هم همان آلمانی که صنعتی از انسان دوستی اش جانبداری می کند و می خواهد روی جنایت جنگ جهانی نازیها را بپوشاند) و … را هم اضافه کنید. واقعاً چه نتیجه ای می گیرید؟!

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۴، ساعت: ۱۵:۴۹