جمعه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، وزیر مستعفی بهداشت

استقامتی جان، کارگاه آموزشی آشنایی با نقش سمن‌ها در نظام عدالت کیفری برگزار شد

کارگاه آموزشی آشنایی با نقش سمن ها در نظام عدالت کیفری برگزار شد

نخستین کارگاه آموزشی آشنایی با نقش سازمان های مردم نهاد در نظام عدالت کیفری در پرتو ماده ۶۶ قانون آیین دادرسی کیفری به همت موسسه حقوقی دانش پژوهان ماف کردستان روز پنجشنبه در سالن اجتماعات هتل ایرانگردی و جهانگردی سنندج برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا در این کارگاه آموزشی رییس کل و معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان، اساتید حقوق دانشگاه های علامه طباطبایی و بهشتی تهران و اعضای سازمان های مردم نهاد حضور دارند.
مدیرعامل موسسه حقوقی دانش پژوهان ماف کردستان با بیان اینکه این کارگاه نخستین کارگاه آموزشی در کشور بعد از تصویب ماده ۶۶ است، گفت: ماده ۶۶ قانون آیین دادرسی کیفری اولین قانونی است که مختص به سازمان های مردم نهاد است و قوه قضائیه با اجرای این قانون به سازمان های مردم نهاد اجازه داده در فرآیند اجرای کیفری حضور یابند.
جبار طهماسبی تصویب و اجرای این قانون را نشان دهنده توجه دستگاه قضایی و سیاست گذاران علوم قضایی کشور به نقش تاثیرگذار سازمان های مردم نهاد دانست و افزود: قانون آیین دادرسی کیفری جایگاه مهمی در میان مجموعه قوانین کشور دارد.
او با بیان اینکه این کارگاه در یک روز و در دو نوبت صبح و عصر برگزار می شود گفت: در این کارگاه ۱۸ سازمان مردم نهاد در حوزه زنان، کودکان، محیط زیست، بیماری های خاص، بهداشت عمومی، حقوق شهروندی و منابع ملی و میراث فرهنگی از شهرهای تهران، سردشت و استان کردستان حضور دارند.
او گفت: این کارگاه آموزشی توسط موسسه ماف و با همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان برگزار می شود.
طهماسبی با بیان اینکه موسسه حقوقی ماف از سال ۸۴ فعالیت خود را آغاز کرده است بیان کرد: این موسسه تاکنون ۱۵ کارگاه آموزشی در استان کردستان برگزار کرده است.
او برگزاری کارگاه آموزشی خطرات مین و آموزش به مردم ۱۱۰روستای آلوده به مین در استان کردستان را یکی از این کارگاه ها ذکر کرد.

منبع: ایرنا

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۵:۵۹