چهارشنبه ۰۲ اسفند ۱۳۹۶

دسته ها:دادسرای جرایم پزشکی، روانکاوی در انجمن فرویدی، وزارت بهداشت، وزیر محترم بهداشت

اظهارات یک کفیل

دوشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۶

اظهارات یک کفیل:
دکتر میترا کدیور تنها روانکاو ایران و اعضای انجمن فرویدی جهت پیگیری پرونده ای که از وزارت بهداشت شاکی بودند به دادسرای کارکنان دولت رفته بودند که بازپرسی به نام آقای حسینی به جای رسیدگی به داد این روانکاو برجسته ایرانی و جهانی و اعضای انجمن فرویدی، پرونده ای که این افراد فوق الذکر در آن شاکی بودند را به سمتی بردند که آنها را بازداشت و چند روز زندانی کردند!
این پرونده ای که تنها روانکاو ایران و اعضای انجمن فرویدی به دلیل اینکه از وزارت بهداشت شاکی بودند، زندانی شده اند خیلی حرف ها دارد و توی ذوق می زند!
البته برای من افتخاری بود که توانستم کفیل یکی از این اعضای محترم که برای روانکاوی اصل و واقعی در مملکتشان از جان مایه می گذارند، بشوم، ولی بسیار هم باعث تاسف بود که در دادسرای کارکنان دولت جمهوری اسلامی ایران، مسئولیت رسیدگی به عهده شخص یا اشخاصی بود که به این دلیل که دکتر میترا کدیور و اعضای انجمن فرویدی، نیت و عمل افرادی را که به نام روانکاوی بدون اینکه روانکاو باشند برملا ساخته اند تا مردم این مرز و بوم از گزند آنها در امان باشند، زندانی کنند!

دوشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۶

اظهارات یک کفیل:
تنها روانکاو ایران و اعضای انجمن فرویدی دستبند به دست و زندانی شده!!!!
آخر چرا یک سری در پی بردن آبروی جمهوری اسلامی ایران در محافل علمی جهانی هستند؟!!!!

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۶، ساعت: ۱۲:۴۳