دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۷

دسته ها:الیزابت رودینسکو و باند رجالگان اش، امیر عباس کشاورز، دكتر وحيد شريعت، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، مافياي روان

افشین اعتضادی «رفت» بیمارستان و «اصرار» کرد که باید «درمان» شروع شود

سه شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴

دیدگاه خانم مرجان م. درباره «مافیای روان»

«یک نفر در رأس «جنون قدرت» داره»
خانم اردشیرزاده، جناب اعتضادی «نظر و پیشنهاد» نداد بلکه رفت بیمارستان و «اصرار» کرد که باید درمان دارویی شروع بشه با «تشخیصی» که چنین شخصی گذاشته بود: سایکوز!!! در واقع دکتر قدیری تا اون زمان ـ یعنی تا یک ماه ـ اصلا دارویی رو شروع نکرده بود چون چیزی پیدا نکرده بود! ولی وقتی کسی از «پزشکی قانونی» میاد و اصرار میکنه که باید درمان دارویی شروع بشه… دکتر قدیری به ما گفت که اون باید پاسخگوی پزشکی قانونی باشه و «ناچار» هست که درمان دارویی رو شروع کنه!
بله افشین اعتضادی با مدرکی که از دانشگاه آزاد گرفته در شبکه مافیایی صنعتی در «پزشکی قانونی» کار میکنه و برای «تنها روانکاو عضو انجمن جهانی روانکاوی از دریای چین تا دریای سیاه» تشخیص سایکوز میذاره، چون در شبکه مافیایی صنعتی ـ همایونپور «سواد» و «صلاحیت» نه به معنای اصلیش بلکه به معنای «میزان سرسپردگی در نوکری» تعریف میشه! و پدرخوانده بر این اساس دست نوکران مافیاییش رو از «دانشگاه» تا «ریاست بیمارستان» تا «پزشکی قانونی» «بند» می کنه! اگر غیر از این بود فکر می کنید شبنم نوحه سرا «دانشیار» می شد؟ همایونپور با مدرک کارشناسی علوم اجتماعی حتی برای یک ترم می تونست توی یکی از بزرگترین دانشگاه های کشور درس بده یا کارگاه برگزار کنه؟ یا وحید شریعت به جای دکتر قدیری رییس بیمارستان ایران بشه؟ این همون اختاپوس شبکه پدرخوانده است.
اونوقت در کنگره ی خواری صنعتی به اعضای انجمن فرویدی که شاگردان دکتر کدیور هم جزوشون بودند ـ یعنی تنها کسانی در این مملکت که زیر نظر دکتر کدیور اجازه انجام روانکاوی مقدماتی دارند ـ و سوادشون در زمینه روح و روان نه فقط از برگزار کنندگان و اعضای شرکت کننده در اون کنگره بلکه شاید از هر کس دیگری در این مملکت «بخاطر شاگری دکتر کدیور» بیشتره، میگفتند «دانشگاه آزادی»!!!
در مافیای روان کلمات و واژه ها کاملاً معنای متفاوتی دارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی پزشکی قانونی را دو دستی بدهند به خود خود شما راضی می شوید؟

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۴، ساعت: ۱۵:۴۶