چهارشنبه ۷ فروردین ۱۳۹۸

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، وزارت بهداشت، وزیر مستعفی بهداشت

الان تکلیف این بنده خدا چی میشه؟ یه کلانتری میزنین به نامش یا بره بیمه بیکاری ثبت نام کنه؟

تقدیر معاون اجتماعی وزارت بهداشت از دکتر هاشمی

مدت خدمت در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در محضر جناب‌عالی، پزشک انسان‌دوست و مردم‌دار که شب و روزش را صرف التیام آلام هم‌میهنان و بهبود و ارتقای سلامت ایشان کرده، بی‌شک از فراموش‌ناشدنی‌ترین دوران کاری این‌جانب بود

شفاآنلاین>سلامت> دکترایازی -معاون اجتماعی وزارت بهداشت درپیامی به دکتر هاشمی -وزیرمستعفی بهداشت و درمان نوشت :”نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر
نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست” حافظ

استاد و برادر پرتلاش و فرهیخته
جناب آقای دکتر سید حسن هاشمی

سلام‌علیکم

مدت خدمت در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در محضر جناب‌عالی، پزشک انسان‌دوست و مردم‌دار که شب و روزش را صرف التیام آلام هم‌میهنان و بهبود و ارتقای سلامت ایشان کرده، بی‌شک از فراموش‌ناشدنی‌ترین دوران کاری این‌جانب بود.

رویکرد اجتماعی به سلامت(Health)، درک اهمیت و جایگاه مشارکت‌های اجتماعی و همکاری‌های بین‌بخشی در این عرصه، ارزش نهادن به خیران و سازمان‌های مردم‌نهاد، پرداخت نظام‌مند به آسیب‌های اجتماعی، جان بخشیدن و اهمیت دادن به نوآوری‌ها و نیازهای روزآمد نظام سلامت به ویژه فرهنگ، هنر و آموزش سلامت، سطوح گوناگون مجامع سلامت، کانون‌های سلامت محلات، کسب و کارهای نوپای سلامت دیجیتال و بسیاری چیزهای دیگر، همه و همه از جمله اموری است که در راستای طرح ارزشمند تحول سلامت در دوره وزارت جناب‌عالی و با راهنمایی‌های شما آغاز و پی گرفته شد و ان‌شاالله با قوت و استواری ادامه خواهد یافت.

عیار واقعی کارها، خدمات و تلاش‌های شبانه‌روزی جناب‌عالی در حق ایران و ایرانیان، با گذشت زمان و روز به روز روشن‌تر و واضح‌تر خواهد شد. دعای خیر مردم و دست بالای خداوند، هر آینه پشت و پناه حضرت‌عالی و خانواده ارجمند باد که چشم و چراغ ملت و طبیب روشنایی‌بخش آن هستید.سید محمدهادی ایازی/ معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

منبع: شفاآنلاین

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۷، ساعت: ۲۲:۰۳