شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۸

دسته ها:امیر عباس کشاورز - شبنم نوحه سرا - وحید شریعت، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

البته این کار را با آگاهی، عشق و هوشیاری تحسین برانگیزی انجام می دهند

چهارشنبه ۱۱۹ فروردین ۱۳۹۴

دیدگاه خانم افروز ر. درباره «مافیای روان»

رئیس سازمان نظام پزشکی گفته اند: “پزشکان بیدار و مهربان ایران با هوشیاری تحسین برانگیز خود به رغم تمام نامهربانی‌ها که در حقشان صورت گرفته هیچ ‌گاه مراتب اعتراض خود را طوری بیان نکرده‌اند که نامحرمان و بدخواهان بتوانند از آن سوء‌استفاده کنند.”*
فکر می کنم احتمالا منظور ایشان از “پزشکان”، دکتر امیر عباس کشاورز ، دکتر وحید شریعت و دکتر صنعتی هم هستند دیگر؟ زحمتی که این پزشکان محترم! برای حذف فیزیکی تنها عضو جامعه جهانی روانکاوی در ایران کشیدند، بر کسی پوشیده نیست! و البته این کار را با آگاهی و عشق و هوشیاری تحسین برانگیزی هم انجام دادند! و حق با جناب رئیس است، آنجا که در مورد مدل اعتراض این دست پزشکان “شریف” اشاره می کنند. آنها حذف فیزیکی می کنند. در این کار خبره اند؛ اتاقی برای شوک الکتریکی، تزریق دارو و … با خیالی آسوده و فارغ از هر گونه نظارت و تحت لوای “درمان”، آن هم با کمک و نظر همسایه ها!!!
حالا شما خیلی هم ناراحت نشوید اگر مردم کمی به این “دستاوردهای” جامعه پزشکی (حداقل در حوزه روح و روان) کمی به “طنز” بخندند…

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۴، ساعت: ۲۳:۰۷