سه شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

دسته ها:الیزابت رودینسکو و باند رجالگان اش، پشت «نقاب» انستیتو! روانکاوی!! تهران: مرکز مشاوره مرادی-مینا با مجوز از بهزیستی!!!، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی

«البته»: مافیایی فراتر از مافیای روان

یکشنبه ۲۴خرداد ۱۳۹۴

دیدگاه خانم زهرا م. درباره «مافیای روان»
در کنگره جعلی روانکاوی وقتی لرزه صنعتی در برابر «شاگردان خانم دکتر کدیور» و اعضای انجمن فرویدی به پایان رسید، گفت:
“… در اینجا می خواهم به مترجمین آثار روانکاوی نیز اشاره کنم. علاوه بر دکتر صناعی که “روش تفسیر رویا” را پیش از انقلاب ترجمه کرده بود و دکتر صاحب الزمانی که “تحریم زنا با محارم” را به فارسی برگردانده بود مترجمین برجسته ی چون … فولادوندو بسیاری دیگر برخی از آثار فروید، یونگ، اریک فروم و کارن هورنای را تا پیش از دهه ۷۰ ترجمه کرده بودند. از مترجمین خوب آثار فروید باید از دکتر شجاع شفتی(روان پزشک) نام برد که از دهه ۶۰ متون فرویدی را ترجمه کرد و همینطور شیوا رویگری که “تفسیر رویای فروید “را.
از گروهی در نشریه ارغنون دو جلد ترجمه مقالات مهم روانکاوی را در سال ۱۳۸۲ منتشر کردند. افراد برجسته ای مانند دکتر اباذری(استاد جامعه شناس). دکتر حسین پاینده(استاد زبان و ادبیات انگلیسی) و مراد فرهادپور نام ببریم. مراد فرهادپور و صالح نجفی و دوستانش پس از سال ۱۳۸۸ گروه رخداد را تشکیل دادند و بیشتر به ترجمه آثار ژیژک و لکانین ها پرداختند؛ البته خانم دکتر میترا کدیور هم در دهه ۷۰ به ایران بازگشتند و “مکتب لکان در قرن بیست و یکم” را در ۱۳۸۱ منتشر کرد و همین طور دکتر موللی که ساکن فرانسه است کتاب هایی مربوط به مفاهیم لکانی را ترجمه یا تالیف کرده است. و بسیاری دیگر به ویژه مترجمین جوان جذب اندیشه های لکانی شده و به ترجمه آنها پرداخته اند. من نمی توانم و قرار نیست از همه مترجمین نام ببرم. با این که جای standard edition فروید هنوز خالی است ولی کتاب های مولفین روانکاوی چه در حیطه تکنیک و چه در حوزه تحلیل فرهنگ به سرعت ترجمه شده و انتشار می یابد.
در دهه ۸۰ روانکاوان و روان درمانگران تحلیلی دیگری به ایران بازگشتند که باید از دکتر گوهر همایون پور و سوگل اخوان نام ببریم که ابتدا در دانشگاه شهید بهشتی پژوهشکده خانواده مشغول کار شدند و سپس با همکاری دکتر ایرج مرادی یک انستیتو روانکاوی تاسیس کردند. ولی در زمان کوتاهی از هم جدا شدند و هر دو فعالانه در بخش خصوصی به آموزش روانکاوی مشغولند.
دکتر همایون پور اخیرا کتاب “روان کاوی در تهران” را منتشر کرده و علاوه بر آموزش و تعلیم روان درمان گران تحلیلی در برگزاری سمینارهای روانکاوی با حضور روانکاوان برجسته ی از سایر کشورها بسیار فعالند. ”

این حرف ربط “البته” در معرفی خانم دکتر کدیور، رئیس انجمن فرویدی، از سوی صنعتی به چه معنا می باشد؟ شبکه «مافیای روان» برای حفظ منافع خود از هیچ کاری دریغ نمی کنند. روزی ژک آلن میلر، موسس «عالی‌ترین مرجع روانکاوی لکانی در جهان ا کول فرویدی فرانسه (ECF)» و «تنها شارح آثار لکان»، را دشنام می دهند و روز دیگر با او برای مظلوم نمایی مکاتبه می کنند. آشنایی این شبکه مخوف با میلر تا جایی است که کشاورز به میلر می نویسد: my dream is to attend [۱] in your courses !!!!!!!!!!.
پس از زمره محالات است که شبکه «مافیایی» سخنان میلر را در مورد دکتر کدیور نشنیده و دکتر کدیور را نشناخته باشند و ندانند که: «در نوامبر ۲۰۰۹ در پاریس ژک الن میلر در سخنرانی افتتاحیه دانشگاه مردمی ژک لکان (Universite populaire Jacques Lacan (UPJL از تلاش‌های ۱۶ ساله دکتر کدیور برای ارتقا جایگاه روانکاوی در ایران تجلیل کرد و در ژوئیه ۲۰۱۳ در کنگره بین المللی فدراسیون اروپایی روانکاوی (PIPOL 6) در بروکسل به منظور بزرگداشت او یک بخش از کنگره به نام «میترا» نامگذاری شد» . گویی درد اژدهای هفت سر»(فواد صابران«نابکار»، محور صنعتی- همایون پور، ترک قشقایی «بی هویت»، …. زمانی به اوج خود می رسد که می فهمند «دکتر میترا کدیور بارها میهمان افتخاری و سخنران ویژه کنگره‌های بین المللی بوده است که از آن جمله می‌توان کنگره بین المللی انجمن جهانی روانکاوی (WAP) در آوریل ۲۰۱۰ در پاریس و کنگره بین قاره‌ای اکول لکانی بین ¬المللی (NLS) در ژوئن ۲۰۱۳ در ژنو را نام برد».[۲]
در همان سال نیز این شبکه مخوف مافیایی در یک توطئه به قصد نابودی تنها روانکاو ایران، دکتر میترا کدیور برآمدند. «تشکیلات جهانی بهائی» و محور مافیایی صنعتی-همایون پور خوب متوجه نقش دکتر میترا کدیور در «استحکام پایه های فرهنگی» ایران شدند. زیرا سخن گزافی نیست اگر گفته شود که دکتر کدیور بیش از هر فردی معنی ایران و ایرانی را می فهمد و هویت ایرانی را می شناسد. اثبات این ادعا تاسیس انجمن فرویدی، «یلدای هفت هزارساله خجسته باد»[۳] ، فردوسی شناسی[۴] وی و… است. دکتر کدیور کسی است که روانکاوی را به جامعه ایرانی معرفی کرد و آن را گسترش داد، او “خواست تا زبان سعدی از گفتار روانکاوی بی نصیب نماند”(نقل به مضمون).

در خلاصه کلام می توان گفت:” البته” ی صنعتی در کنگره جعلی روانکاوی، ادامه همان مصاحبه ترک قشقایی در مجله تهران با «هدف:مدفون کردن نام انجمن فرویدی»است و ادامه ی آن “البته”، همان عدم ذکر سمت خانم دکتر کدیور در نامه دادستانی نظام پزشکی است. به عبارتی، این “البته” صنعتی، نشان از وجود مافیایی فراتر از «مافیای روان» است. امروز دیگر با وجو فواد صابران معنی “البته” جور دیگری درک می شود: «ایران ستیزی و اسلام ستیزی».
[۱] https://freudianassociation.org/%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%B3-%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2/
[۲] به نقل از سایت انجمن فرویدی
[۳] https://freudianassociation.org/%DB%8C%D9%84%D8%AF%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%81%D8%AA-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%AE%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%AF/

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۴، ساعت: ۱۶:۲۱