شنبه ۱ مهر ۱۴۰۲

بخش ها

آرشیو ماهیانه


دسته ها:«خنداننده شو»ی مبارزه با اخلالگران اقتصادی توسط بازپرس حسینی، اعدام قهرمان کشتی نوید افکاری، دادستان ذبیح زاده، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه

البته که از آزادی «نرگس محمدی» استقبال می کنیم ولی آنقدر هم احمق نیستیم که نفهمیم این کار برای بستن دهان حقوق بشری ها در خصوص اعدام «نوید افکاری» است

نرگس محمدی آزاد شد

 

خانم محمدی از فعالان برجسته حقوق بشر در ایران است
 

نرگس محمدی، فعال سرشناس حقوق بشر در ایران، از زندان آزاد شده است.

اسماعیل صادقی نیارکی، رئیس کل دادگستری استان زنجان، گفته قانون تازه‌تصویب‌‌شده کاهش مجازات حبس شامل خانم محمدی شده و او بر این مبنا آزاد شده است.

رئیس کل دادگستری استان زنجان که نرگس محمدی مدتی از دوران حبس خود را به آنجا منتقل شده بود، گفت “۱۰ سال مجازات حبس لازم الاجرا داشت که با استفاده از قانون کاهش مجازات حبس و موافقت دادگاه، میزان حبس وی به هشت و نیم سال کاهش پیدا کرد و با پایان محکومیت هشت سال و نیم حبس، شب گذشته از زندان آزاد شد”.

تقی رحمانی، همسر خانم محمدی، خبر آزادی او را تایید کرده است.

 

 

نرگس محمدی آخرین بار کمی پس از دیدار با کاترین اشتون، مسئول وقت سیاست خارجی اتحادیه اروپا که به تهران رفته بود، در سال ۱۳۹۳ بازداشت شد و به زندان افتاد.

خانم محمدی در زندان اوین نگهداری می‌شد که به همراه چند زندانی دیگر در همبستگی با خانواده‌های کشته‌شدگان آبان ۹۸ در زندان تحصن کرد که به طور ناگهانی به زندان زنجان منتقل شد.

نرگس محمدی گفته بود که انتقال ناگهانی‌اش به زندان زنجان با خشونت و توهین همراه بود.

خانم محمدی، که پیشتر هم به زندان افتاده و به دلیل مشکلات جسمی با توصیه پزشکان آزاد شده بود، در زندان زنجان نیز دچار بیماری با علایم کرونا شد.

تلویزیون رسمی ایران با پخش فیلمی مخفیانه از خانم محمدی در زندان خبر بیماری او را زیر سوال برد.

مرداد ماه امسال اما ۱۶ نفر از کارشناسان سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای از حکومت ایران خواستند “پیش از آنکه دیر شود” نرگس محمدی را آزاد کنند. آنها همچنین از انتشار فیلم معاینه پزشکی او در زندان انتقاد کرده‌اند.

گفته می‌شود خانم محمدی به بیماری ‌زمینه‌ای مبتلاست. این موضوع یکی از دلایل آزادی او در سال ۱۳۹۱ بود.

خانم محمدی در کنار نسرین ستوده،‌ ابوالفضل قدیانی و جعفر پناهی از جمله ۱۵ فعال سیاسی و مدنی ایرانی است که حکومت فعلی ایران را “اصلاح‌ناپذیر” خواندند و خواستار برگزاری همه‌پرسی تحت نظارت سازمان ملل شدند.

این فعال حقوق بشر سال ۲۰۰۹ برنده جایزه الکساندر لانگر شد که در زمینه مسائل اجتماعی و صلح اعطا می‌شود.

 
منبع: بی بی سی

پیوند کوتاه به این مطلب:

https://freudianassociation.org/?p=52945

  تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۹، ساعت: 13:23