پنج شنبه ۶ تیر ۱۳۹۸

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، وزیر مستعفی بهداشت

امام علی (ع): اگر نمی توانم فقر را ریشه کن کنم، تبعیض را که می توانم

یکشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۴

زهرا نوعی:

امروز دوستی برایم صحبتهای یک روحانی را [گر اشتباه نکنم آقای زاهدی] در یک نشست تلویزیونی فرستاده بود؛ در قسمتی از صحبت، روحانی از حضرت علی(ع) می گفت و اینکه او از وضعیت زمانه خودش چقدر غمگین، عصبانی و … بوده و هیچگاه آسایش نداشته است و می گفت عجیب است که امروز مسئولین ما با وجود این همه بدبختی و فساد در جای جای جامعه، سکته نمی کنند، دق نمی کنند… و به راحتی می خوابند.
باز خاطرم هست که زمانی فایل سخنرانی آقای ملکیان را در شب قدری در حسینیه ارشاد گوش می دادم و آنجا ایشان در مورد سخت گیری حضرت علی(ع) نسبت به خانواده شان در ساده زیستی صحبت می کردند. اینکه آن حضرت می گفتند اگر نمی توانم فقر را ریشه کن کنم، تبعیض را که می توانم، رنج روانی فقر را که می توانم… می توانم آنقدر ساده زندگی بکنیم که ندارترین فرد جامعه هم بتواند سرش را بالا بگیرد و بگوید ایرادی ندارد که بچه های من کفش ندارند، بچه های خلیفه هم پاپوش ندارند…
و ۱۴۰۰ سال گذشته و ما آنقدر افول کرده ایم که در کابینه دولت «اسلامی»مان وزرای میلیاردی داریم که میلیاردر بودن خود را نکته ای مثبت ارزیابی می کنند*!!!
*“او درباره پولدار بودن خودش می گوید: به نظرم وزیر پولدار خوب است، چون وقتی پولدار باشد، خودش را وقف می کند و به هیچ چیز دیگری فکر نمی کند. در ضمن شائبه ای هم به وجود نمی آید که او می خواهد از این فرصت برای خودش، خانواده و نزدیکانش استفاده کند. وزیر پولدار بخشنده است، با دید وسیع تری نگاه می کند و در ایجاد فرصت برای دیگران، سخاوتمند است.”

یکشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۴

فاطمه س:

«اگر باطل را نمی توان ساقط کرد، می توان رسوا ساخت.
اگر حق را نمی توان استقرار بخشید، می توان اثبات کرد، طرح کرد و به زمان شناساند و زنده نگه داشت.»
دکتر علی شریعتی

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۹:۳۲