شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۸

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، وزیر مستعفی بهداشت

امام علی (ع): هیچ فقیری گرسنه نمی ماند مگر به واسطه اینکه ثروتمندی از حق او بهره مند شده

پنج شنبه ۰۵ آذر ۱۳۹۴

م. ن:

وزیر بهداشت:«ثروتمند هستم اما این ثروت را از طریق رانت های دولتی و بازی کردن با دارایی های مردم یا احتمالاً سوءاستفاده از اطلاعات دولتی به دست نیاورده ام. یعنی من بیمار ویزیت کرده ام، عمل جراحی انجام داده ام و کار تحقیقی، علمی و پزشکی کرده ام.»۱

جناب وزیر متدین! به این دو جمله دقت کنید! علی (ع) فرموده است: «إنَّ اللهَ سُبحانَهُ فَرَضَ فی أموالِ الاغنیاء أقواتَ الفُقَراء فَما جاعَ فَقیرُ إلّا بِما مُتِّعَ بِهِ غَنی وَ اللهُ تَعالَی سائِلُهُم عَن ذَلِکَ؛ خداوند سبحان خوراک تهیدستان را در اموال توانگران قرار داده، هیچ فقیری گرسنه نمی ماند مگر به واسطه اینکه ثروتمندی از حق او بهره مند شده و خدای تعالی در این باره از آنان بازخواست می‌کند.»۲
و «إنَّ کَثْرَهَ الْمالِ عَدُوٌّ لِلْمُؤْمِنینَ و یَعْسُوبُ الْمُنافِقینَ؛ ثروت فراوان، دشمن مؤمنان و پیشواى منافقان است.»۳

۲ و ۳- http://www.aviny.com/hadis-mozooee/eghtesadi/servat.aspx

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۸:۳۱