یکشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۰

دسته ها:الیزابت رودینسکو و باند رجالگان اش، امیر عباس کشاورز – شبنم نوحه سرا – وحید شریعت -مهدی صابری-صابران، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان، مافياي روان

اما دکتر قدیری عضو این شبکه مافیائی نبود

سه شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۴

دیدگاه خانم مرجان م. درباره «مافیای روان»

«افشین اعتضادی «رفت» بیمارستان و «اصرار» کرد که باید «درمان» شروع شود»
حالا که دست شبکه مافیایی پدرخوانده رو شده و ارتباط آن با شبکه جهانی بهاییت به همت انجمن فرویدی برملا شده، بستری اجباری خانم دکتر برای من معنی دیگری پیدا کرده. آن روز فکر می کردم که چرا اینها اصلا به حرف ما گوش نمی کنند؟ انگار یک پنبه در گوشهایشان فرو کرده بودند. با هر کس حرف می زدی از قبل جواب آماده برای همه حرفها داشت! و دکتر قدیری بجز بار اول هرگز تنها با ما روبرو نشد. همه اینها حالا جواب داده شده. فقط می توانم بگویم خدا جای حق نشسته که دکتر قدیری عضو این شبکه مافیایی نبود و همه اضطراب او هم بخاطر همین بود. بی دلیل نبود که گذاشت خانم دکتر به اینترنت دسترسی داشته باشند. می دانست که این دسترسی یعنی آقای میلر و انجمن جهانی روانکاوی و سازمان ملل و … ولی آن روز خیلی چیزها با امروز فرق داشت. هیچوقت به اندازه الان احساس نکرده بودم که ما یک انجمن هستیم. و شبکه مافیایی آن روز نمی دانست بستری اجباری رییس انجمن فرویدی یعنی چه! بستری اجباری عضو برجسته انجمن جهانی روانکاوی یعنی چه! بستری اجباری تنها روانکاو ایران یعنی چه! آنهم با تشخیص سایکوز!!!!!!!! امروز دیگر همه می دانیم که همسایه ها و شکایت و پزشکی قانونی و حکم نداشته قاضی برای این بستری و فیلم «فول سایکوتیک» و صابری – صابران و افشین اعتضادی و شاگرد همایونپور و وحید شریعت و شبنم نوحه سرا و عصمت ترک قشقایی یعنی: یک توطئه سیستماتیک برای حذف «آن که می داند»!

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۴، ساعت: ۱۴:۴۵