شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۸

دسته ها:امیر عباس کشاورز - شبنم نوحه سرا - وحید شریعت، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

امیر عباس کشاورز «اخلاقی»… و شبنم نوحه سرا (۶)

پنج شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۳

دیدگاه خانم سحر ر. درباره «مافیای روان»
اگه از دید خود این «مافیای روان» نگاه کنیم،امیر عباس رو نباید بستری کنن؟ دکتر الف. کجاست که شخصا و مصرا بیاد اینو پیگیری کنه: رفته به آقای میلر ایمیل زده و میگه:”…You are our colleague and we expect you understand our mission and cooperate”.
شایدم وظیفه دکتر الف. اینه که فقط برای از بین بردن اون چیزی که اصیله قدم برداره.
…آن چنان بد زندگانی مرده به*
* گلستان سعدی

پنج شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۳

دیدگاه خانم سحر ر. درباره «مافیای روان»
عباس «اخلاقی» میگه:

You are our colleague and we expect you understand our mission and cooperate”.

مردک رک و راست نامه زده که آقای میلر، بیا در از بین بردن یکی از اعضای انجمنی که شما رییسش هستی به ما کمک کن. بیا درک کن که این یک وظیفه است به دوش ما!
جناب نفر بعدیت کی بوده؟!

پنج شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۳

دیدگاه خانم منصوره ا. درباره «مافیای روان»

Dear professor Miller
I’m Amir Keshavarz, M.D. and assistant professor of psychiatry at Tehran University of Medical
Sciences (TUMS). Dr Mitra Kadivar permitted me to write you this mail.*
* De : Dr Amir Abbas Keshavarz À : JAM
Date : 6 janvier 2013 22:01:17
Objet : Dr Mitra KADIVAR

می بینید؟ این دکتر «خیلی خیلی اخلاقی» بعد از معرفی خود به آقای میلر می گوید : دکتر کدیور به من اجازه داد که برای شما این ایمیل را بفرستم!
می دونید برای من چه چیزی را تداعی کرد؟ اینکه این آدم به خوبی می داند که جایگاه دکتر کدیور کجاست و می داند که خانم دکتر است که باید به او اجازه این کار را بدهد……این یعنی خود خود توطئه! یعنی بی آنکه بخواهد به توطئه بودن این قضایا اعتراف کرده!

پنج شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۳

دیدگاه آقای مصطفی س. درباره «مافیای روان»
آزمون تشخیص سایکوز دکتر کشاورز اخلاقی (معروف به آزمون اخ)

این آزمون توسط دکتر کشاورز اخلاقی در عرض سه سوت جهت محقق شدن ژویی سانس پرورت آزمونگر طراحی شده است و هیچ ارتباطی با ویژگی های شخصیتی یا روانی آزمودنی-قربانی ندارد!

مواد لازم:
یک عدد روانپزشک (به عنوان شکنجه گر)، یک انسان فرهیخته به عنوان آزمودنی-قربانی، همسایه آزمودنی- قربانی (دو عدد)، تعدادی شریک جرم، خودشیفتگی و فرافکنی (هر چه بیشتر بهتر) و وقاحت و حسادت و بیسوادی (به میزان لازم)

نکته: توصیه می شود تعدادی چک در وجه حامل به عنوان زیر لفظی جهت مواقع ضروری به همراه داشته باشید.

ویژگی های آزمون: این آزمون به جای روایی و اعتبار دارای ‘مشروعیت درونی’ می باشد و همین که امیرخان آنرا قبول دارند و اجرا می فرمایند، جهت اطمینان از صحت آزمون کافیست. دو فرم ازین آزمون وجود دارد. در فرم manifest content، آزمون دارای یک سوال است: آیا دکتر امیر عباس کشاورز را می شناسید؟ اگر پاسخ ‘خیر’ باشد، با فرافکنی کردن به او، متوجه می شویم که خودشیفتگی دارد و به سراغ ابزار شکنجه می رویم اما اگر پاسخ ‘بله’ باشد به سراغ همسایه ها می رویم و دومرتبه مطمئن می شویم که قربانی سایکوز است! و باز هم می رویم سراغ شکنجه!
در فرم latent content، که فرم واقعی این آزمون است، اساسا تکلیف آزمودنی-قربانی از اول روشن است! از قبل معلوم است که او سایکوتیک است، بنابرین همان تشریفات زاید فرم اول شامل سوال و مصاحبه با همسایه ها هم هیچ ضرورتی ندارد و بدون هیچ سوالی (جهت حفظ ظاهر)، مستقیما می رویم سراغ ‘امکانات کامل’ خود شامل انواع شکنجه مانند تزریق اجباری دارو و تهدید به الکتروشوک. اگر زورمان رسید، و قربانی معروفیت جهانی نداشت، می توانیم تهدید را عملی هم بکنیم.
ایده اولیه این نوشته طنز؟؟ (مطمین نیستم طنز باشه) از کامنت خانم م.ن گرفته شده است.

یکشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۳

دیدگاه خانم منصوره ا. درباره «مافیای روان»
یاد و خاطره «هنوز از دست نرفتگان» را گرامی می داریم!
در مراسمی که به این مناسبت در کیلومتر ۷ جاده کرج برگزار می شود از عزیزان « پارسال همه دسته جمعی…» یادی می کنیم:
۱. دکتر شبنم، از دوران ماقبل نوحه سرایی هایش!
۲. دکتروحید هنوز سرتاپاشریعت!
۳. دکترامیر کشاورز «اخلاقی»؛ مردی بادکنک به دست با آرزوی پرواز!
۴. دکتر افشین؛ قطب علمی عالم مردگان!
۵. عصمت نابغه ایل ترک قشقایی!
۶. دکتر قربانی استاد کار صنعت «بهشیار» ساز!
در ضمن از تمامی کسانی که با ما همدردی نموده اند نیز کمال تشکر را داریم.
خانواده های داغدار: دکتر م. صنعتی با خانواده هایش- گهر همایونپور و شوهرش اینا!
از تمامی کسانی که نامی از آنها «هنوز» برده نشده عذرخواهی می کنیم، ان شالله به نوبت…

دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۳

دیدگاه آقای مصطفی س. درباره «مافیای روان»

با سلام و احترام فراوان خدمت اعضای محترم انجمن فرویدی

You are our colleague and we expect you understand our mission and cooperate

تقریبا از تک تک کلمات این جملات و مفهومی که داره، ‘وقاحت’ می باره!!
اولا کی گفته که آقای میلر ‘همکار’ شماهاست؟
ایشون یه روانکاو فرویدی-لکانیه و در حال حاضر ریسس انجمنیه که همه اعضای اون، فرویدی-لکانی هستند یعنی wap! اما جنابعالی و همکاراتون روانپزشکید. این وقاحت نیست که این دو تا رو همسطح هم قرار می دید؟؟!!! این، اولین وقاحت.
ثانیا یعنی چی که از ایشون ‘انتظار فهم’ دارید؟! مگه ایشون ‘نمی فهمه’ که شما دارید چکار می کنید و خودش باید چکار کنه و داره چکار میکنه؟!! واقعا که این جناب کشاورز ‘وقاحت’ رو معنا کرده. این شد دومین وقاحت.
ثالثا معلومه که ایشون با شما ‘همکاری’ نمی کنه. در چه مورد با شما همکاری کنه؟ آدمکشی و حذف فیزیکی؟؟!! اونم حذف تنها روانکاو از دریای سیاه تا دریای چین؟ این، سومین وقاحت.
آقای میلر ‘ماموریت’ شما یعنی توطءه قتل دکتر کدیور رو درک کنن؟؟ اینم چهارمین وقاحت.
رابعا اگر خوب به کلمات و مفهومی که دارند دقت کنیم، اون کلمه expect درین جملات حتی به معنای انتظار داشتن هم نیست! به معنی ‘باید’ هست!! این پنجمین وقاحت.
خامسا اینکه حتی از ترجمه جملات بالا وقاحت می باره اما اگر به معنای واقعی و کلی اونها دقت کنیم، معنایی حاصل میشه که حتی با نوشتن و به زبون آوردنش مشکل دارم اما برای بیان منظورم چاره ای ندارم جز نوشتنش. پس با عرض پوزش از هر خواننده این کامنت که کمی، بله، حتی کمی اخلاق رو رعایت میکنه، معنای اون جملات به صورت زیره و یه همچین چیزی میشه:

آقای میلر! شما هم قد و قواره خودمونی!! ما ماموریت داریم یک روانکاو رو حذف فیزیکی کنیم!! شما چرا اینو نمیفهمی و چرا همکاری نمیکنی؟! چرا مزاحمت تولید میکنی؟ شما ‘باید’ در این توطءه همدست ما باشی!! تا راحت به هدفمون برسیم!!

واقعا ننگ بر این ژویی سانس و ننگ بر این وقاحت

یکشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۳

دیدگاه خانم مرجان م. درباره «مافیای روان»
قابل توجه صاحبان روانپزشکی صنعت مرگ:

If you reject it, as we consider it unacceptable Dr Kadivar being kept incommunicado in a psychiatry
service, without any contact with us and her analyst, the President of WAP intends to use the status
of WAP as a NGO and Consultant of the United Nations Organization to mention Dr Kadivar’s case
in New York City during an international meeting to take place next March.
Best regards,
JAM
Date : 18 janvier 2013 10:53:29

متوجه شدی وحید شریعت؟ اگه دکتر کدیور رو آزاد نمی کردید در «سازمان ملل متحد» آبرو براتون نمیموند! اونوقت باید دنبال سوراخ موش میگشتید. به این میگن «فاجعه تاریخی»!!! وقتی می گفتیم «آقای میلر» منظورمون «شاگرد لکان» بود!

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۳، ساعت: ۱۶:۰۸