سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۸

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه

انتقادهای تند به عملکرد ریاست دو شغله نظام پزشکی تهران

دکتر قیامت درگفتگوی اختصاصی با شفاآنلاین مطرح کرد:

انتقادهای تند به عملکرد ریاست دو شغله نظام پزشکی تهران/ضعف های جدی شورایعالی/۵ رئیس دانشگاه، عضو شورایعالی نظام پزشکی

معاون آموزشی و پژوهشی نظام پزشکی تهران با انتقاد جدی از روند فعالیت شواریعالی و نظام پزشکی تهران بزرگ گفت: یکی از مشکلات بزرگ سازمان نظام پزشکی تهران بزرگ عملکرد ضعیف رییس دو شغله این سازمان است که این رویه هرچه سریعتر باید اصلاح شود.

دکتر محمد مهدی قیامت در گفتگوی اختصاصی با شفاآنلاین ضمن بیان این خبرگفت : رییس سازمان نظام پزشکی تهران بزرگ بی تردید  باید شاخصه های ویژه ای داشته باشد از جمله سابقه قوی مدیریتی ، رفتار ، سن و عملکرد قبلی  که متاسفانه من نمیدانم رییس سازمان نظام پزشکی کل بر چه اساسی دکتر پیوندی را به عنوان رییس نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب کرده است.ایشان هم به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و هم به عنوان رییس نظام پزشکی تهران بزرگ عملکرد ضعیفی داشته اند.

رییس انجمن بیهوشی و مراقبت های ویژه کشور در ادامه گفت: مشکلات سازمان به حدی است که مقام معظم رهبری در دیدار سال گذشته با شورایعالی نظام پزشکی در پاسخ به دکتر زالی که گفتند ما به دنبال احقاق حقوق مردم هستیم ، فرمودند: شما اول مسایل صنفی خودتان را حل کنید.

دکتر قیامت با اشاره به دیداراعضای شورای عالی نظام پزشکی با مقام معظم رهبری افزود: در این جلسه رهبر انقلاب بر  تنظیمات درون سازمانی تاکید فراوان کردند. منظور از تنظیمات برقراری تعادل و تناسب بین بازار کار و تعداد پزشکان در کشور است.

به گفته معاون آموزشی و پژوهشی نظام پزشکی تهران بزرگ، متاسفانه در کشور ما بیمارستانی ساخته نمی شود ولی هزاران هزار پزشک از دانشگاهها فارغ التحصیل می شوند که همه تخصص و فوق تخصص دارند اما به معنای واقعی بیکار هستند چون بازار کار نیست.

دکتر قیامت خاطرنشان کرد: باید گروهی متخصص مانند اعضای شورایعالی برای حل مشکلات اساسی جامعه پزشکی کشورنقشه راهی تهیه و آن را در اختیار رییس سازمان قرار دهند.

دکتر قیامت با ابراز نارضایتی از اینکه پنج تن از اعضای شورایعالی به عنوان روسای دانشگاههای کشور انتخاب شده اند گفت: این یک اقدام بی سابقه بوده که نه قبل از انقلاب و نه در سالهای بعد چنین اتفاقی را تجربه نکرده بودیم. اما متاسفانه امسال شاهد این ماجرا بودیم . وقتی پنج عضو شورا درگیر شغل و مدیریت دولتی می شوند و بقیه اعضا هم مجبورند از شهرها و استان های دیگر بیایند پس بی تردید فرصت نمی کنند به مسایل کلان فکر کنند. بلکه بیشتر درگیر مسایل حاشیه ای دانشگاههایشان می شوند و شورایعالی را ابتر می کنند. نتیجه این می شود که در دو سال گذشته هیچ قدم مثبتی در شورا برداشته نشده است.

متخصص بیهوشی و مراقبتهای ویژه تصریح کرد: کم کاری اعضای شورایعالی باعث شده مشکلات فراوانی گریبان نظام پزشکی را بگیرد . به عنوان مثال بیمه ها پول پزشکان را نمی دهند ، مشکلات طرح تحول سلامت و بخش خصوصی و دولتی گریبان پزشکان را گرفته است. در این میان چشم امید پزشکان به سازمان است اما سازمان نیز هیچ قدمی بر نمی دارد و درگیر مسایل حاشیه‌ای شده است.

منبع: شفاآنلاین

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۷:۳۴