دوشنبه ۵ مهر ۱۴۰۰

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، مقاله های آموزشی اعضای انجمن فرویدی

«انتقال» دانش توسط آنالیزان های در اکستانسیون

davoud_vakhteh

چرا تو این پیج و تمام پیج های مربوط به خانم دکتر کمترین مطلبی مربوط به روانکاوی نیست؟ کل پیج ها شده مطالب مربوط به واکسن مطالب نامربوط که تو پیج های دیگه هم میشه دیدشون و … با این نحوه نشر مطلب فقط دارید تو زمین دیگران بازی می‌کنید. دیگرانی که دارن روانکاوی جعلی رو نشر میدن. خر قدر دنبال یک مطلب مرتبط میگردم نیست… اگه هدف نشر مطالب سیاسی آقایون هست حداقل بگید پیج سیاسی انجمن فرویدی هستید.

shahednaeemi

به نظرم بایدم به چند تا نکته توجه کنید اول از همه اینکه کسانی که اکانت شون پرایوت هست اگر در صفحات انجمن کامنت بذارن بلاک میشن.
دوم اینکه اگر کسی درسنامه های خانم دکتر رو در سایت انجمن و در صفحات مجازی انجمن دنبال کرده باشد و تلاشی در جهت فهمشون کرده باشد حتما به این نکته برخورده «ناخودآگاه همان سیاست است» بد نیست به مطلبی که درباره ی مقالات سیاسی آقای میلر هست و در هایلایت همین پیچ انجمن هم قرار داره توجه کنید.
همچنین اخیرا چندین چند درسنامه از خانم دکتر در صفحات انجمن قرار داده شده که بررسی و فهم هر کدوم ماها زمان می بره چه بسا سالها، برام خیلی عجیبه که، هر قدر دنبال یک مطلب مرتبط می گردید نیست؛ امیدوارم تلاش کنید و با غوطه خوردن در پست های انجمن برداشت بهتری از «مطلب مرتبط» پیدا کنید.
یه سوال هم برام پیش اومده «مطالب سیاسی آقایون» یعنی چی؟!!

zoyaalma

مشکل اینجاست که ما همه فکر می کنیم میدونیم روانکاوی یعنی چی! و یادمون میره که لکان گفته “روانکاوی کاری است که یک روانکاو می کند!” حتی در مقام سردبیر یک نشریه! و تا موقعی که رسما اعلام نمی کنند نشریه انجمن فرویدی یک “روانکاوی در ملا عام جامعه ایرانی” است، همچین مفهومی به ذهنمون هم خطور نمیکنه!

zoyaalma

هدف روانکاوی در اکستانسیون گسترش گفتار روانکاوی است.”. “گفتار روانکاوی، تنها گفتار با صلابت در برابر گفتار اربابی است.” پیشنهاد می کنم مقاله ی ” روانکاوی در انتانسیون و روانکاوی در اکستانسیون” را از سایت “انجمن فرویدی” بخوانید.

منبع: صفحه اینستاگرام انجمن فرویدی

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۰، ساعت: ۱۳:۵۲