سه شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸

دسته ها:باز نشر

انجمن فرویدی پاسخ سارقان ادبی و به نام زنندگان سند فروید و دارندگان مدارک تحصیلی غیرقابل ردیابی را در محل «کنگره خواری» آنها داد

دوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه خانم سوده ر. در مورد «کنگره خواری»

آقای دکتر صنعتی!
دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان کجاست؟
این سوالی بود که اختتامیه رو باهاش جشن گرفتیم. باورشون هم نمی شد. در کنار سوالای دیگه:
آقای دکتر جغتایی میزبان این برنامه کجاست؟ آقای دکتر جلیلی چرا تشریف نداشتند؟ اگر این کنگره وجاهت علمی داشت ایشان می آمدند.
چرا آقایان هاشمی و رفعتیان نیامدند؟
وقت پرسش و پاسخ رو که دزدیدند و همایونپور که دَر رفت گفتن نوبت اختتامیه است. ما همینا رو گفتیم. با تعجب گفتن بشینید کار داریم. ما همینا رو گفتیم. رفتن دور رو بر معلم اخلاق رو گرفتن که از حال نره. ما همینا رو گفتیم. آقای خوش تیپ گوشواره بر گوش (روشنایی مقدم)از خط مقدم رو آوردن. ما همینا رو گفتیم. از هم تشکر کردن و به هم هندونه دادن. ما همینا رو گفتیم. توهین کردن. ما همینا رو گفتیم. فیلم برداری کردن. ما همینا رو گفتیم. حراست آوردن. ما همینا رو گفتیم. آقایی حراست مأب در حالی که داشت از خشم می لرزید به سمت ۲ تا از اعضا داشت یورش می برد. ما همینا رو گفتیم. با نیومدن خارجی ها به ایران تهدیدمون کردن. ما همینا رو گفتیم. «توده» اومدن بد و بیراه گفتن. ما همینا رو گفتیم. آقای صنعتی رو آن بالا دعوت کردن. باز هم ما همینا رو گفتیم. می خواستن کیک بخورن و عکس بگیرن و خوشی کنن ولی چون ما همینا رو گفته بودیم کنسل شد.
لقمه غصبیشون تو گلوشون موند.
گوارای انجمن فرویدی باد.

سه شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۳

سپاس از دیدگاه خانم سوده ر.
انجمن فرویدی

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۷، ساعت: ۰۸:۵۳