پنج شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، مافياي روان

انگار بار اول است که آن را می خوانم

پنج شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵

سوده ر.:
نادر آقاخانی:
۱۱ فوریه ۲۰۱۳
“من هم اکنون با یک روانپزشک – روانکاو در ایران که قبلاً چند با در طی سفرهایم به ایران او را ملاقات کرده ام (مقاله من را در روانشناسی بالینی ببینید) صحبت کردم. او نمی خواهد که نامی ازش برده شود و این کاملاً قابل درک است. او به بیمارستانی که خانم کدیور در آن بستری است رفته و با وجود همه احترامی که برای پزشک معالج او قائل است کسب اطلاعات کرده.”*

گهر همایونپور:
۱۷ فوریه ۲۰۱۳
“The day that Mitra Kadivar was involuntarily admitted to hospital, I was immediately informed through some of the psychiatrists at the hospital who have been in analytic training with me here in Tehran. “**

انگار دفعه اولم است که اینا را می خوانم!!
این همه شباهت! نه شباهت نیست «عین» هم است!
یاد این عبارت در مطلب « یکی دیگر از رسوائی های یک «کشور جهان سومی»»*** می افتم که درباره گهر همایونپور و عصمت ترک قشقایی می گوید:
«این دو نفر ناممکن را ممکن کرده اند!!!»

* استاد اعظم گرند لژ روزبه طراح اصلی نقشه بستری اجباری دکتر کدیور/ (به گواه پادوی هروئینی اش نادر آقاخانی)

** ایمیل گهر همایون‌پور به ژک الن میلر به قصد منصرف کردن وی (!!!) از حمایت از میترا کدیور

*** https://freudianassociation.org/?p=28061

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۵، ساعت: ۱۳:۵۶