شنبه ۸ آذر ۱۳۹۹

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

اهورامزدا این کشور را از لشکر دشمن، از خشکسالی و از دروغ پاس دارد

چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه خانم ز. ن. در مورد کاسبان روان

می دانید کنگره جعلی یعنی چه؟

یعنی کنگره ای که رئیس آن مدرک خود را از ناکجاآباد گرفته است و سالها با آب و تاب به مردم دروغ گفته است. بله، مدرک رئیس کنگره غیرقابل ردیابی است و در هر بار ویرایش صفحات ویکی پدیا و صفحه شخصی در دانشگاه، تغییرات عمده ای در آن به چشم می خورد. از سال گرفته تا نام دانشگاه که در آن مدام تغییر می کند. ۱۹۸۲ می شود ۱۹۸۳، دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان می شود انستیتو روانپزشکی لندن و گروه بیمارستان های میدلسکس و در ویرایش آخری که به سرعت بعد از دومی اتفاق می افتد، ما با نام کالج سلطنتی به عنوان محل اخذ مدرک روبه رو می شویم. یعنی در آخرین ویرایش، جناب صنعتی دست از سر مکانهای دروغینی مثل انستیتو روانپزشکی لندن و دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان و دست از سر فوق تخصص رواندرمانی بر می دارد و حتی اسمی دیگر از روانکاوی نمی آورد و مدرک خود را به کالج سلطنتی روانپزشکان انگلستان منتسب می سازد.

در زیر، تعریفی را که کالج سلطنتی انگلستان در قسمت «درباره ما»ی خود آورده است، می آورم:

The Royal College of Psychiatrists is an independent professional membership organisation and registered charity representing over 15,000 psychiatrists in the UK and Internationally. The core purposes of the Royal College of Psychiatrists are to:
۱. Set standards and promote excellence in psychiatry and mental healthcare
۲. Lead, represent and support psychiatrists
۳. Work with patients, carers and other organisations interested in delivering high quality mental health services

همانطور که در تعریف مشخص است، این رویال کالج که فقط اسم دهن پرکنی برای ما ایرانیان دارد، دانشکده روانپزشکی و روانپزشکان محسوب نمی شود و جایی برای مدرک روانپزشکی دادن به افراد نمی باشد. اینجا یک انجمن خیریه است که می شود در آن عضو شد و البته باید برای عضویت حق عضویت پرداخت. و جناب صنعتی هم بعد از اینکه از سال ۲۰۰۷ تا همین روزها حق عضویت خود را پرداخت نکرده بود و دیگر عضو محسوب نمی شد، در یک حرکت «انتحاری» در همین روزها دوباره حق عضویت خود را پرداخت تا بالاخره به یک جایی که اسم روانپزشکی دارد وصل شود، اما فکر می کنم جناب صنعتی اینجای کار را نخوانده بود که انجمن فرویدی «توده» نیست و خوب هم بلد است که سرچ کند تا سرش کلاه نرود و «زیر سبیلی رد نکند». شاید دکتر صنعتی بتواند «توده»، «دانشگاه علوم پزشکی تهران» و «وزارت بهداشت» را گول بزند اما انجمن فرویدی را نه. دکتر صنعتی ما بلدیم به آفیس این کالج ایمیل بزنیم و بپرسیم که دکتر صنعتی عضو کالج شماست و آنها بگویند: بود ولی خیلی وقت است که دیگر نیست. ما همینطور می توانیم ایمیل بزنیم و متوجه شویم که در همین دو سه روز اخیر دوباره عضو شدید. چرا دوباره عضو شدید؟! تا دروغ هایتان برملا نشود. محاسباتتان اشتباه در آمد. این کار شما مثل دم خروسی است که بیرون زده است و آنقدر توی چشم است که نمی توان ندیدش.

آری جناب صنعتی می توانی انجمن فرویدی را داعش بنامی چون حقیقتی تلخ را برایت یادآوری می کنند؛ حقیقت اینکه دروغ گفته ای! بله، سلاح ما کلامی تلخ است که برای تو مثل داعش عمل می کند، تلخ چون زهر! به یاد بیاور که ما در سرزمینی زندگی می کنیم که یکی از فرمانروایان بزرگش وصیت کرده است: « اهورامزدا این کشور را از لشکر دشمن، از خشکسالی و از دروغ پاس دارد.»

چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۳

سپاس از دیدگاه خانم ز. ن.
انجمن فرویدی

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۳، ساعت: ۰۸:۴۶