شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۸

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه

اولین هتل کپری ایران در کرمان به بهر‌ه‌برداری می‌رسد

مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان کرمان از بهره برداری اولین هتل کپری ایران در شهرستان قلعه گنج تا پایان دی ماه سال جاری خبرداد.

محمود وفایی با اشاره به اینکه ۳۱ کپر با سرمایه‌گذاری نزدیک به ۲۰ میلیارد ریال درشهرستان قلعه گنج ساخته شده است، گفت : بنیاد مستضعفان در این شهرستان که پایلوت اقتصاد مقاومتی در نظر گرفته شده، اقدام به ساخت هتل کپری کرده است.وی با بیان اینکه این هتل با حضور جمعی از مسئولان کشوری و استانی تا پایان دی ماه جاری به بهره برداری می رسد، افزود : ۳۱ کپر با ظرفیت ۶۰ نفر اقامت در مساحت یک هکتاری ساخته شده است که مانند هتل دارای پذیرش، اتاق، سرویس‌های مجزا با طراحی محلی و بومی است.وفایی به اشتغالزایی این واحدهای اقامتی اشاره کرد و ادامه داد: این هتل‌بیش از۱۵ نفر را به کار خواهد گرفت.مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان کرمان گفت: مکان فیزیکی این هتل، به دلیل سبک معماری و مصالح ارگانیک به کار رفته در این اقامتگاه، طراحی داخلی و مبلمان بومی و همچنین فعالیت های تعریف شده در آن به نوعی یک جاذبه گردشگری هم محسوب می شود.

منبع: جوان آنلاین

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۲۳:۲۴