شنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

او مبهوت نگاه می کرد

یکشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۵

م.آ.:
در روز ۲۶ خرداد، پس از آنکه از بازداشتگاه به دادسرا منتقل شدیم چند نفر، چند نفر برای تفهیم اتهام به شعبه مربوطه می رفتیم. در انتظار نشسته بودم تا نوبت به من برسد؛ یکی از پرسنل نیروی انتظامی که در ون نظامی هم همراه ما بود و در ابتدا خیلی حرف های از پشت بام افتاده می زد و به اصطلاح مزه می پراند، گاه تهدید می کرد، گاه تمسخر می کرد و… همچنان تا آزادی ما در کنار ما بود؛ در اواخر کار از من پرسید: شما از کارمندان آنجا(مرکز روانکاوی آفریقا) هستید؟ گفتم : نه. من عضو انجمن فرویدی هستم. او ادامه داد: یعنی حقوق می گیرید؟ من خندیدم و گفتم: نه! گفت: پس آنجا کار نمی کنید؟ شغل شما چیست؟ من گفتم: کارمند یک پژوهشکده هستم و توضیح دادم ما اعضای انجمن فرویدی یک NGO هستیم. یک سازمان مردم نهاد. فعالیت ما فرهنگی و غیرانتفاعی است. او پرسید: خوب، بالاخره می خواهید چه کار کنید؟ من هم پاسخ دادم: انجمن فرویدی از دین، وطن، حقیقت و روانکاوی پاسداری می کند. انجمن فرویدی به دنبال رسوا کردن دست های پنهان مافیایی هاست. او مبهوت نگاه می کرد. و بعد گفت: اینکه خیلی خوب است! گفتم : بله. اگر طاقت بیاورید!

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۵، ساعت: ۱۵:۴۵