سه شنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۹

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، مقاله های آموزشی اعضای انجمن فرویدی

او چه وجهه علمی بین المللی دارد؟

نویسنده: منصوره اردشیرزاده

در جستجو برای صحت مدرک تحصیلی دکتر صنعتی به موارد جالبی برخوردم:

۱. به عنوان کسی که رییس دپارتمان رواندرمانی قدیمی ترین دانشگاه ایران و به عنوان یک دانشیار و کسی که می خواهد فلوشیپ رواندرمانی را ریاست کند چه وجهه علمی بین المللی دارد؟

در جستجو هیچ مقاله ای به زبان انگلیسی که تالیف خودشان باشد پیدا نکردم. در ISI و در ژورنال های ایرانی و خارجی هم مقاله ای به قلم خودشان نیافتم. به جز یک مورد Journal of the American Academy of Psychoanalysis & Dynamic Psychiatry, Vol 34(3), 2006, 405-414. doi: ۱۰.۱۵۲۱/jaap.2006.34.3.40، که نویسنده اصلی نبوده و احتمالا به عنوان استاد راهنما نامش درج شده است. دو مقاله هم با دکتر مهدیه معین که نویسنده اصلی دکتر معین است و ایشان همکار یا استاد راهنما بوده و نه نویسنده اصلی. در پرتال جامع علوم انسانی مقالات ادبی وی به زبان فارسی هست. پس چرا ایشان هیچ تحقیق یا تالیفی در رشته روانپزشکی انجام نداده است؟

۲. اگر فارغ التحصیل کشور انگلیس در رشته روانپزشکی است چرا با ژورنال های کشور انگلیس هیچ مراوده ای نداشته و ندارد؟ یک مقاله آنهم نه به عنوان نویسنده اصلی و با چاپ در یک ژورنال آمریکایی؟ اگر عضو کالجی هست چرا درنشریات همانجا مقاله درج نمی کند؟

۳. رزومه همکاران ایشان در بیمارستان روزبه حتی در سطح استادیاری هم بسیار مفصل تراز رزومه ایشان است که رییس یک دپارتمان بیمارستان آموزشی است.

۴. ایشان در سال ۱۳۶۲ به ایران آمده اند. تا کنون هم هیچ کس نتوانسته ردی از دانشگاه های مزبور را پیدا کند. الان برای ما روانپزشک بودن وی هم زیر سئوال است. با خودم فکر کردم هر فارغ التحصیل که در خارج از ایران مدرکش را می گیرد، در بدو ورود و قبل از شروع به فعالیت باید توسط آموزش عالی و وزارت بهداشت مدارک وی تایید شود. ایشان چون پزشک است، اینکار باید توسط وزارت بهداشت انجام شود. آیا وزارت بهداشت و آموزش عالی مدارک وی را رویت کرده و تایید کرده اند؟ اگر چنین باشد پس چگونه است که چنین دانشگاه هایی وجود خارجی ندارند؟ آیا کسی عمدا محل تحصیل خود را یک مکان جعلی معرفی می کند؟ آیا وزارت بهداشت مسئولیت تایید مدارک ایشان را به عهده می گیرد؟ عجیب است که باز هم به وزارت بهداشت رسیدیم!!

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۳، ساعت: ۰۰:۰۰