جمعه ۳۰ شهریور ۱۳۹۷

دسته ها:«خنداننده شو»ی مبارزه با اخلالگران اقتصادی توسط بازپرس حسینی، دادسرای جرایم پزشکی، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، مافياي روان

اَی بابا! مگر فراموش کردی که پرویز همایون پور به آن طرز فجیع از دنیا رفت تا برای گهر جان یک بابا بسازند؟؟!!

دوشنبه ۰۲ بهمن ۱۳۹۶

م ز گ:
پس از بازداشت غیر قانونی اعضای انجمن فرویدی در تاریخ ۲۳ مهر ۹۶، به دستور سرپرست فعلی دادسرای کارکنان دولت، آقای حسینی، خانواده ها در جستجوی اعضای خانواده خود تمام دادسراها، دادگاهها و کلانتریها شهر را زیر پا گذاشته بودند اما هر چه بیشتر گشته بودند بیشتر ناامید شده بودند. پس از چند روز بطور معجزه آسایی خانواده ها متوجه می شوند که ما در در ناحیه ۱۲ هستیم. خانواده ها با نگرانی می خواستند به ما نزدیک شوند اما ماموران نیروی انتظامی جلوی آنها را سد کردند و اجازه ندادند خانواده ها نزدیک اعضا شوندو گفتند کاری نکنید که شما را هم بازداشت کنیم؟!
عضویت در یک NGO یی که مجوز از وزارت کشو دارد چه خطری دارد که آقای ذبیح زاده در دادسرای جرائم پزشکی خانواده های اعضای انجمن فرویدی را تهدید می کند یا خانواده ها در ناحیه ۱۲ به بازداشت تهدید می شوند؟
چقدر این «اعلامیه عاشورایی: سند شماره ده: اختاپوس مافیای وزارت بهداشت تا دستگاه قضائی»* به دل می نشیند.
*https://freudianassociation.org/?p=39347

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۶، ساعت: ۱۷:۰۰