پنج شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۱

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، وزیر مستعفی بهداشت

اِه! مگر در ایران هم در سال ۲۰۱۶ انتخابات ریاست جمهوری داریم؟!

دیدار وزیر بهداشت با سید حسن نصرالله

«حسن قاضی زاده هاشمی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان روز چهارشنبه با سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان دیدار کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا از بیروت، در این دیدار دو طرف آخرین تحولات سیاسی منطقه را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
در این دیدار، علاوه بر هاشمی، هیات همراه و «محمد فتحعلی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان و «عبدالله صفی الدین» نماینده حزب الله لبنان در تهران نیز در این دیدار حضور داشتند.
رسانه های وابسته به حزب الله لبنان نیز بیانیه ای را درباره دیدار وزیر بهداشت ایران و دبیرکل حزب الله منتشر کردند که در آن تنها به بحث و تبادل نظر دو طرف در خصوص تبادل نظر درباره آخرین اوضاع و تحولات منطقه بین طرفین اشاره شده است.
وزیر بهداشت صبح دیروز چهارشنبه (۱۶ دی ماه) در راس هیاتی بلند پایه و به درخواست همتای لبنانی خود «وائل ابو فاعور» در یک دیدار رسمی وارد بیروت شد.
هاشمی در این سفر با مقام های بلندپایه لبنانی دیدار و گفت وگو کرد که از جمله آنها می توان به «نبیه بری» رییس مجلس لبنان و «حسین الحاج حسن» وزیر صنعت و «ابوفاعور» وزیر بهداشت لبنان دیدار و گفت وگو کرد و روابط فی مابین و راه های تقویت همکاری بین دو کشور ایران و لبنان در زمینه بهداشت، دارو و تجهیزات پزشکی بحث و تبادل نظر شد.

منبع: ایرنا

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۴، ساعت: ۱۵:۵۹