یکشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۸

دسته ها:امیر عباس کشاورز - شبنم نوحه سرا - وحید شریعت، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

اگر داشتیم که «احتیاج» نداشتیم!

جمعه ۲۱ فروردین ۱۳۹۴

دیدگاه خانم سمیه ر. درباره «مافیای روان»
جناب زالی، رییس کل سازمان نظام پزشکی به صدا و سیما توی نامه شون به رییس رسانه ملی گفتن: «بزرگنمایی و استفاده از اشارات شیرین اگر به درستی استفاده شود موجبات بهجت درونی و نشاط را ایجاد می کند… »
امیدوارم ایشون مفتخر بفرمایند و بگن «اشارات شیرین» به چی می گن؟
به چه روشی میگن «درست»؟
به چی میگن « بهجت درونی و نشاط»؟

آقای محترم!
وقتی مردم از خیلی از پزشکها دلشون خونه، چه عملکردشون و چه رازداریشون و چه هزینه های عجیب و غریبی که به هر بهانه ای از مردم می گیرن، جایی برای « بهجت درونی و نشاط» باقی می مونه؟
اگر این طنز درست نباشه که بین مردم جایی پیدا نمی کنه، یه دردی در بین مردم هست که این طنز باهاش انقدر آشناست. یا اینکه شما با درد مردم آشنا نیستید که از اول دی ماه درگیر نامه نگاری برای درد جامعه پزشکی هستید.
جمله ای که به آن از مقام معظم رهبری استناد کردید: « ما احتیاج داریم مردم به پزشک اعتماد کنند، احترام کنند، او را تکریم کنند و او را تقدیس کنند» از نگاه دیگه ای هم دیده میشه، اینکه پزشکان کاری کنند که مردم به پزشک اعتماد کنند. نه اینکه مردم آنچه از پزشکان سر میزنه رو نبینند و چشم بسته به آنها اعتماد کنن.

جمعه ۲۱ فروردین ۱۳۹۴

دیدگاه خانم سحر ر. درباره «مافیای روان»
فکر کنم یه سوء تفاهمی برای بعضی از اعضای جامعه ی پزشکی پیش اومده. اونا فکر می کنن اگه از نقایص کارشون حرفی زده بشه مردم خبردار میشن و عزت اونا زیر سوال میره.
نه! موضوع برعکسه. مردم خبردار هستن، حالا داره ازش حرف زده میشه. شرمنده! فکر کنم فقط برخی پزشکای عزیز که درگیر عزتشون هستن بیخبر مونده بودن.
نمی تونم لیست بلند بالای داروهای گرون قیمتی که بعضی از دکترا برای پُزِ به روز بودنشون به مریضشون می دن رو به یاد بیارم و از «هوشیاری تحسین برانگیز» پزشکا حرف بزنم.
راستش نمی تونم چشمان وحشت زده دوستی که از یه افسردگی پس از زایمان به بیمارستان روانی برده بودنش و دکترا حرف از شوک میزدن رو به یاد بیارم و «هوشیاری تحسین برانگیز» پزشکا رو به خورد خودم بدم.
نمی تونم جنایت پزشکایی مثل محمد صنعتی (پزشک عمومی) و شریعت و نوحه سرا (روانپزشک) و باقی همدستاشون که در حق دکتر کدیور کردن رو به یاد بیارم و «هوشیاری تحسین برانگیز» پزشکا رو به خورد خودم بدم و باز هم نمی تونم سکوت سایر پزشکان در همین رابطه رو به یاد بیارم و از «هوشیاری تحسین برانگیز» «پزشکان بیدار و مهربان ایران» حرف بزنم.
آقای دکتر علیرضا زالی، رییس کل محترم، بهتره جای اینکه تهدید کنن و بگن چرا حرف دلتون رو بی هماهنگی با ما می زنید* (!)، یه روز با لباس مبدل یه سر پیش یه دکتری برن تا اگر واقعا نمی دونن، اندکی «هوشیار» بشن.

* توی نامه ایشان آمده: « مطلعید در نامه پیشین که در اول دی ماه گذشته به معاونت محترم سیما نوشته شد یه طور مبسوط و مستدل به نگرانی از ساخت چنین سریالی پرداخته و عواقب واکنش های اجتماعی پیش بینی شد. در همان زمان در جلسه ای که با روسای انجمن های علمی تخصصی کشور برگزار شد، نظرات مستفاد از آن جلسه با حضور رییس محترم شورای سیاستگذاری سلامت سازمان صدا و سیما بررسی واحتمالا منجر به تغییراتی در نام و سناریوی سریال که بن مایه اصلی آن به سخره گرفتن جامعه پزشکی بود شد. اما گویا همه آن نظرات دلسوزانه مد نظر قرار نگرفته است.»

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۴، ساعت: ۲۲:۰۹