دوشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۸

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، وزیر مستعفی بهداشت

اگر فتوژنیک بودی چیکار می‌کردی؟!

صدوبیستمین «به اضافه تابناک»؛

ویدیوی رقت انگیز از تولید برنج هندی با نشاسته و خرده برنج / وزیر بهداشت خاطره زبل خان را زنده کرد / تصاویر تکان دهنده‌ از توحش شازده‌های سعودی

«به اضافه تابناک»، بسته ویدئویی «تابناک» است که برای صدوبیستمین روز منتشر می‎‌شود؛ بسته‌ای که روایتی از متن و حاشیه سیاست، اقتصاد، فرهنگ و ورزش با لحنی متفاوت است و سوژه‌های مختلف با تکیه بر فیلم، صوت و تصاویری که دیده‌ و ندیده‌اید، در قالبی تازه و بدیع در «تابناک» عرضه می‌شود.

«به اضافه تابناک»، شنبه تا چهارشنبه به استثنای تعطیلات رسمی رأس ساعت ۲۰:‌۰۰ برای مشاهده مخاطبان روی خروجی «تابناک»‌ قرار می‌گیرد؛ بسته‌ای که با همراهی شما و نظریات سازنده‌تان و تصاویر و ویدیوهای جذابی که ارسال می‌کنید، برای عموم مخاطبان جذاب‌تر خواهد شد.

در صدو بیستمین «به اضافه تابناک»، توطئه مشترک هشت شاهزاده عربستان با غولهای نفتی برای سرنگونی ملک سلمان / تودهنی وزارت امور خارجه به وزیر بی خرد عربستان / بعد از فرار شاهزاده قاتل سعودی از انگلیس، این بار شاهزاده فساد سعودی در آمریکا قسر در رفت: فصل توحش شازده ها! / وزیر بهداشت و زنده کردن خاطره زبل خان / ویدیوی رقت انگیز از تولید برنج هندی با نشاسته و خرده برنج / شام غریبان با کارتن خواب هایی که میانشان همسنگرهای شهید حاج همت هستند و یک روز با معلولان کهریزک که دست‌های مهربان همراهی‌شان می کند.

ویدیوی رقت انگیز از تولید برنج هندی با نشاسته و چسب / وزیر بهداشت خاطره زبل خان را زنده کرد / تصاویر توحش شازده‌های سعودی

منبع: تابناک

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۰۹:۲۰