یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

اگه اینا رو توی فیلم هائی ببینیم که از جنایات آمریکا و اسرائیله

پنج شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۵

سمیه ر.:
با خوندن ” «فرمانده اینها زدن ندارن دادستان گفته همگیشون روانی ان و ترتیب کارشون از بالا داده شده»!!!!!!!!!!” یادم اومد حدود ساعت ۵ بعدازظهر وقتی که دکتر کدیور رو از دادسرای جرائم پزشکی آوردن وزرا و ایشون گفتن آب می خوان که قرصشون رو بخورن، میلاد ظفری داشت یه جوری برخورد می کرد که انگار دکتر کدیور به زمان هوشیار نیستن و میپرسید “میخوای روزه ات رو شروع کنی؟! ”
یه زنی هم از راه رسید و گفت ما اصلا باید بدونیم این چه قرصیه که شما می خوری!
و دست آخر هم زهرا عزیز محمدی کینه اش رو با مچاله کردن لیوان آبی که توی دست دکتر کدیور بود خالی کرد و همه آب ریخت زمین!!!!!
اگه اینا رو توی فیلم آمریکایی ها ببینیم یا فیلمایی که از جنایات اسرائیله که یک عده پلیس و دادستان و بازپرس با دستورات یکی که ما نمیبینیمش، چند تن دیگه رو بدون هیچ دلیل متقن گرفتن و بدون اینکه “جمهوری” بدونه به چند جا منتقل کردن تا بالاخره یک جایی بتونن نگهشون دارن، حرص می خوریم ولی بالاخره می گیم اینا نه دین و ایمون دارن، نه ادعای جمهوری بودنشون میشه و هزار تا دلیل دیگه.
ولی وقتی اینا رو توی همین “جمهوری” “اسلامی” میبینیم، چی باید بگیم؟ چطور باور کنیم که دستای مافیای روان خیلی پرده ها رو توی این “جمهوری” دریده و کسی هم دیگه براش سوال هم نمیشه موضوع چیه؛ عده ای کثیر از زامبی ها!
و باز یادم اومد که عزیز محمدی به اون نیرو انتظامی هایی که چهارشنبه توی دادسرا بودن می گفت اینا [اعضای انجمن] روان پریش هستن! واقعاً این کلمه روان پریش رو ایشون از کجا “یادگرفته”؟!

* https://freudianassociation.org/?p=23719

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۵، ساعت: ۱۶:۱۵