شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۰

دسته ها:امیر عباس کشاورز – شبنم نوحه سرا – وحید شریعت -مهدی صابری-صابران، روانکاوی در انجمن فرویدی، سور مقصور کاسبان روان، وزیر مستعفی بهداشت

اگه دختر «بابا جان وزیر» نبود که بابا جانش بیاد و یه نونی واسه ما دست و پا کنه، اینجا دیگه چه خاکی تو سرم می کردم؟

شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۴

سوری:
«من یک بیمار روانی هستم. بله، منظورم خودم است؛ دکتر سید وحید شریعت، روان‌پزشک و استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران! چند سالی هم هست که دارم دارو مصرف می‌کنم و شکر خدا الان بهترم؛ وگرنه که نمی‌توانستم این¬ها را برای¬تان بنویسم…»*

این در وبلاگ سامان توکلی نوشته شده! البته کامل اش نکرده اند که اجازه دهید کامل کنم:
اینجانب وحید ملقب به « وحید قند عسل پدرخوانده و عزیز دل بابا جان وزیر» در حال حاضر به یاری خدا و الطاف پدرخوانده و به دلیل استعدادهای ذاتی خاص!! «شفا» ی عاجل یافته و هم اکنون رییس بیمارستان روانپزشکی ایران هستم که معرف حضورتان هست!!
البته آنقدر که به دلیل اینکه جزو تیم بستری کننده اجباری دکتر کدیور در اینجا بودم و مشهور شدم، از جهات دیگر به موفقیتی دست نیافتم!!
حالا هم که دکتر کدیور به مدد دوستان اش در انجمن جهانی روانکاوی و سراسر دنیا و شاگردانش آزاد شده است، اینجا دیگر نه یک مرکز سکوی پرتابی برای شهرت و ثروت بلکه به یک «تبعیدگاه»** مانند است و دارم فکر می کنم اگه دختر «بابا جان وزیر» نبود که بابا جانش بیاد و یه نونی واسه ما دست و پا کنه،اینجا دیگه چه خاکی تو سرم می کردم؟؟ با وجودی که «سیرک»*** هم راه انداختم، با وجودی که باید یه فکری!! به حال این «بایگانی» بکنم، اما با وجودی هم که « خوب کار کردم برای مافیا»**** بازم راضی نیستم!! خوبه داره یه سر به پدرخوانده بزنم شاید یه «شفا»ی دیگه لازم داشته باشم!! لامصب فرصت خلوت هم که گیرم نمیاد………

**
***