سه شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۹

دسته ها:تاویستوک، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، مافياي روان

اینستاگرام زهرش را به صفحه «دوستداران انجمن فرویدی» ریخت

On Fri, Jun 19, 2020 at 11:42 PM Mehdi Rabiei <**************@yahoo.com> wrote:

استاد بزرگوار سرکار خانم دکتر کدیور
با درود
حدود ۲۴ ساعت است که امکان هیچگونه فعالیت و بارگذاری پست در صفحه دوستداران انجمن فرویدی وجود ندارد و پیام داده می شود که این شرایط تا ۶ روز دیگر کماکان ادامه دارد، پیام مورد نظر به پیوست خدمتتان ارسال می گردد
مهدی ربیعی

On Saturday, June 20, 2020, 12:05:49 AM PDT, freudian association <freudianassociation@gmail.com> wrote:

درود اقای ربیعی
با کدام سرویس Share کرده اید که چنین جوابی را می دهد؟
دکتر کدیور

On Saturday, June 20, 2020, 12:27:22 AM PDT, Mehdi Rabiei <**************@yahoo.com> wrote:

با درود

ربیعی

———- Forwarded message ———
From: Mehdi Rabiei <**************@yahoo.com>
Date: Sat, Jun 20, 2020 at 12:01 PM
‪Subject: Re: صفحه اینستاگرام
To: freudian association <freudianassociation@gmail.com>

استاد بزرگوار بنده در کار کردن با اینستاگرام حرفه ای نیستم، در قسمت بارگذاری پست، پست به اشتراک گذاشتم و چندین نفر را هم فالو یا آنفالو کردم احتمالاً فعالیت بنده رو بعنوان ربات تشخیص داده است. در حال حاضر هر فعالیتی(پست گذاری، لایک، فالو یا هر تغییری…) که می خواهم انجام دهم همان پیام و اخطار را می دهد.

ربیعی

freudian association <freudianassociation@gmail.com>
Sent: Saturday, June 20, 2020, 04:09:35 PM GMT+4:30
Subject: Re: صفحه اینستاگرام

بله می دانستم که شما کار خاصی نکرده اید. اینستاگرام از این خشمگین بود که صفحه ای منتسب به انجمن فرویدی در عرض ۴ روز بیش از ۵۰۰ فالوئر پیدا کرد. تاویستوک را دستکم نگیرید. کافی است اسامی تاویستوکی ها را در گوگل سرچ کنید، خواهید دید که صدها ورودی به شما می دهند که هیچیک هیچ ارتباطی با شخص مربوطه ندارند. کسی که نمی رود چند صد ورودی را چک کند تا ببیند همگی قلابی هستند.
پیروز باشید
دکتر کدیور