دوشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۸

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، وزیر مستعفی بهداشت

این اولین بار نیست که وزیر بهداشت می‌خواهد کسری و کمبود را از جیب دیگران بپردازد

شنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۴

منصوره اردشیرزاده:

قسمتی از قطعنامه تجمع کارگران در مقابل تأمین احتماعی:
« بجای آنکه طلب ما را از محل سرانه ملی و قانون هدفمندی و ارزش افزوده پرداخت کند آقای وزیر بهداشت می خواهد کسری منابع سیاستهای غلط و اشتباه دستگاه خود را از جیب کارگران و بیمه شدگان تأمین کند ما بارها قبلاً هم گفتیم که تغییر نرخ و تعرفه ها آنهم بشکل تهاجمی و نامتناسب تعادل منابع و مصارف را بر هم می‌زند و از این منظر هم بیمه شده و هم سازمانهای بیمه گر ضررهای هنگفتی را متحمل خواهند شد و اگر قادر به تأمین آن نباشند ورشکست می‌شوند.»*
این اولین بار نیست که وزیر بهداشت می خواهد کسری و کمبود را از جیب دیگران بپردازد!! وقتی که می گوید روانپزشکان می توانند کار روانکاوی انجام دهند!!!!!
جناب وزیر؛ صبر کن! نمیشه که همینطوری بدون ترمز برونی!!!!

*

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۹:۱۱