سه شنبه ۶ اسفند ۱۳۹۸

این دوستان کلهم اجمعین تو «روش های قجری» گیر کردن

دوشنبه ۱۱ امرداد ۱۳۹۵

ا. روشن:
والا من به آقای ذبیح زاده حق میدم که بخواد سایت انجمن فرویدی رو فیلتر کنه! طرف با خودش فکر کرده دادسرای جرائم پزشکی اجازه رسیدگی به دفتر انجمن فرویدی رو داره، بنابراین رسیدگی می کنه. بعد فکر کرده توی اون دادسرا که اتفاقا تصور می کنه سندش رو به نام شخص ایشون زدن، اجازه داره با مراجعین با ضرب و شتم برخورد کنه، بنابراین میکنه! فکر می کنه میتونه تهدید و ارعاب و دستبند و بازداشت غیرقانونی و…. بکنه بنابراین میکنه! فکر میکنه میتونه توی دادسرای جرائم پزشکی به جرم اخلال در نظم عمومی رسیدگی کنه، پس میکنه! فکر میکنه درطول جلسه بازپرسی میتونه راه به راه بازپرس رو بکشونه طبقه بالا و باهم مشورت کنن، پس این کارو میکنه!
بعد انجمن فرویدی چیکار میکنه؟ بله، به جای استفاده از روش های منسوخ شده و ساواک گونه که اتفاقا در دادسرای جرائم پزشکی از اونها به خوبی استفاده میکنن، به روشی کاملا متمدنانه و مدنی فقط دست به افشاگری میزنه. ذبیح زاده هم که خب راه دیگه ای بجز اون روشهای منسوخ شده بلد نیست، از طریق دوست و آشناها دستور میده سایت انجمن فرویدی رو فیلتر کنن!

دوشنبه ۱۱ امرداد ۱۳۹۵

افروز ر.:
واقعا این آقای دادستان ذبیح زاده با خودش چه فکری کرده که اگر سایت انجمن فرویدی را فیلتر کند، پس افشاگری های این انجمن هم تمام خواهد شد؟
واقعا فکر کرده می تواند این افشاگری های بی باکانه را با ابزار نخ نمای «فیلتر» متوقف می کند؟ ۳۷ سال پیش «مردم ایران» «تصمیم گرفتند» و «خواستند» که ابزارهای ساواک و ساواک گونه دور ریخته شود. اکنون ۳۷ سال است که این مملکت «جمهوری» است و آن هم «جمهوری اسلامی». و شما نمی توانی در یک «جمهوری» سایتِ یک «سازمان مردم نهاد» را فیلتر کنی.

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۵، ساعت: ۱۶:۱۰