سه شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

دسته ها:الیزابت رودینسکو و باند رجالگان اش، تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان، وزیر مستعفی بهداشت

این «رابط» چرا نمی خواهد دکتر کدیور در ایران باشد؟

چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۴

مهین:
“به گفته رابط من، خدمت کردن به روانکاوی در ایران نیست. او حتی به پزشک [خانم کدیور] توصیه کرده که به محض اینکه وضعیت خانم کدیور اجازه دهد او را مرخص کند تا بتواند به فرانسه بازگردد تا اینکه این موضوع ابعاد وسیعی به خود نگیرد. این به ما بستگی دارد که ببینیم چگونه می توانیم به روانکاوان در ایران کمک کنیم و خصوصاً سیاسیون را شعله ور نکنیم که بتوانند در نتیجه آن اقداماتی را علیه این کار و کارگزاران آن [یعنی روانکاوی و روانکاوان!!!] تدارک ببینند. من در انتظار پیشنهادات رابط خود در ایران هستم که قرار است با همکاران دیگر جمع شده و به ما بگویند که میل دارند چه کاری برای حمایت از آنها از جانب ما صورت گیرد. او خیلی نگران وضعیت خانم کدیور است و از طریق پزشک بیمارستانی که او در آن بستری است [اوضاع را دنبال می کند]”۱
جملات و ادبیات این نامه یادآور ادبیات تروریستی است!! کلمه روانکاوی را برداریم نام هر سازمان تروریستی را می توان جایگزین کرد!!! “رابط”!! “به ما بستگی دارد که ببینیم چگونه می توانیم به …. در ایران کمک کنیم”!! “من در انتظار پیشنهادات رابط خود در ایران هستم”!! ” قرار است (رابط) با همکاران دیگر جمع شده و به ما بگویند که میل دارند چه کاری برای حمایت از آنها از جانب ما صورت گیرد”!! و …. “هیچ دولتی نمیتونه بگه که اجازه این کار را نمیشه داد”!!!!۴

این “رابط” که حالا دیگر بخوبی می دانیم کیست۲ چرا نمی خواهد دکتر کدیور در ایران باشد؟!!
چرا آنقدر نگران حضور او در ایران است و اصرار دارد “او را مرخص کند تا بتواند به فرانسه بازگردد تا اینکه این موضوع ابعاد وسیعی به خود نگیرد”؟!!
اصلا “این موضوع” چیست که نباید ابعاد وسیعی به خود بگیرد؟!!
آنهایی که موفق شده بودند تا در غیاب یک روانکاو واقعی خود را کارگزاران روانکاوی معرفی کنند چه نقشه ای در سر دارند و روانکاوی را پوشش دستیابی به چه هدف شومی کرده اند۳؟!!
قرار است از “رابط” و “همکاران دیگر” که با یکدیگر جمع شده اند چه حمایتی صورت گیرد؟!!
حسن مکارمی در سیاوشان چه می کند؟ و… صدها سوال دیگر!!
اما… “بزرگ دیگری همیشه جواب می دهد حتی اگر این جواب سکوت مشهور روانکاو باشد”۵

۱- گام اول، سایت انجمن فرویدی.
۲- سند از این دست اول تر؟ جناب «پدر خوانده»، سایت انجمن فرویدی.
۳- اسب تروایی از روانکاوی؟، سایت انجمن فرویدی
۴- ویدیوی “نادر آقاخانی و فواد صابران…دو دلقک و دو پادوی محور صنعتی-همایون پور”، سایت انجمن فرویدی.
۵- مکتب لکان، روانکاوی در قرن بیست و یکم، دکتر میترا کدیور.

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۲:۳۲