شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۷

دسته ها:دادسرای جرایم پزشکی، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، کمپین اطلاع رسانی «فروید در ایران»، مافياي روان

این لباس شخصی ها و «شعبون بی مخ نظام» بودن که نظم دلخواه بازپرس رو توی اتاق بازپرسی برقرار می کردن

شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۶

سوده رخشا:
عکس مرد با پیراهن سرمه ای و چهارخانه صورتی رو ببینید*. این همون کسیه که وقتی خانم دکتر کدیور بهش گفتن حکم ما رو نشون بده تا ما طبق اون از اینجا بریم، برق آسا از ته اتاق بازپرس اومد و جلوی چشم بازپرس حسینی و آقای آهنی، خانم دست دکتر رو به وحشیانه ترین شکل ممکن گرفت و ایشون رو پرت کرد سمت دیگه اتاق و خانم دکتر روی زمین جلوی در اتاق افتادن روی زمین.
منو باش !!
چه خوش خیالم که می گم “جلوی چشم بازپرس حسینی و آقای آهنی” در حالیکه خود بازپرس با آهنی هماهنگ کرد و آقای آهنی خودش زنگ زد اینا اومدن و واقعا چند دقیقه بیشتر طول نکشید تا “شعبون بی مخ نظام” با این مرد پیراهن چهارخانه و یکی دو نفر دیگه خودشون رو رسوندن داخل اتاق بازپرس.
یعنی در حالیکه یه نیروی انتظامات توی اتاق نشسته بود و بهت زده کتک خودن ما رو تماشا می کرد، این لباس شخصی ها و “شعبون بی مخ نظام” بودن که نظم دلخواه بازپرس رو توی اتاق بازپرسی برقرار می کردن.
پس اینا برنامه داشتن که اینطور برق آسا ما رو زدن و لت و پار کردن و فرستادن وزرا.
اینا پشتشون به چی گرمه؟!

*درست یک هفته قبل از مزاحمت برای حمید بقائی همین دو نفر اعضای انجمن فرویدی را مورد ضرب و شتم قرار داده بودند*

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۶، ساعت: ۱۳:۴۸