یکشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۰

دسته ها:امیر عباس کشاورز – شبنم نوحه سرا – وحید شریعت -مهدی صابری-صابران، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی

این مرد آخر مرام و معرفته، گفتی از کجا فارغ التحصیل شده؟

دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴

دیدگاه خانم زهرا م. درباره «مافیای روان»

-خداییش کشته مرده ی اون دموکراسی انجمن علمی روانپزشکان شدم! انجمن روانپزشکان آخر انتخابات آزاد، قانون مداری، احترام به حقوق شهروندی و جامعه مدنیه.
“انجمن علمی روانپزشکان ایران توسط یک هیات مدیره ۷ نفره اداره می شود که در مجمع عمومی سالیانه توسط اعضاء که در حال حاضر بیش از ۱۰۰۰ نفر می باشند، بمدت سه سال انتخاب می شوند و در سایر شهرها و استانهایی که بیش از ۱۰ روانپزشک داشته باشند نیز ، با حضور نماینده‏ای از هیات مدیره، به همین نحو اعضای هیات مدیره ۳ الی ۵ نفره انتخاب و امور مربوط به انجمن را در آن استان یا شهر عهده دار می شوند.”

-خوب عزیزم الکی که نیست. پاتوق همه «اصلاح طلب» ها تو انجمن علمی روانپزشکانه. سردمدار اصلی این «اصلاح طلب»ها که اونجاست؛ جایی که صنعتی رئیس کمیته روان درمانی باشه، بیشتر از اون انتظار نمی ره. نمی شناسیش؟! ای بابا! همون که روزنامه های «اصلاح طلب»؛ شرق، اعتماد، … راه به راه ازش مصاحبه و عکس می گیرن، از فروید و روانکاوی می گه، از ادبیات، تاریخ، جامعه شناسی، دین، فلسفله و… می گه، از بس آدم اجتماعی و شوخ طبعیه که وقتی سخنرانی می کنه، می خواهی فقط بشنوی و بخندی. اینقدر همه چیز بلده که میگن زنش رو آنالیز و آنالیست کرده، عاشق توده است. صلح طلب و دوستدار فرهنگه. حیف این آدم که تو کشور ماست، مردم که قدر و منزلتش رو نمی دونن. در عوض انجمن روانپزشکان خیلی خوب قدرش رو می دونن، به سرش قسم می خورن.روانپزشک های انجمن میگن صنعتی یه نابغه است؛ آخه اون خیلی خوب بدون مدرک می تونه نسخه بپیچه. نه فقط از رئیس انجمن تا نگهبون جلوش دولا و راست می شن، بلکه سازمان نظام پزشکی هم نبوغ صنعتی را تایید می کنه. تازه، هم دوستاش و شاگرداش هم «اصلاح طلب» اند، جمع «اصلاح طلب»ها تو انجمن جمعه. شیوه بیان «اصلاح طلب» های «مکتب روزبه» خیلی خاصه، و دلنشینه روزنامه های «اصلاح طلب» هست. سامان توکلی یه جوری بااعتماد حرف زده که «اصلاح طلب» ها فقط حرف های اون رو چاپ می کنن.

-نوچ، نوچ، نوچ…

– بذار این هم بگم که بفهمی صنعتی چقدر روشنفکر، مهربون و دلسوزه. پیش خودمون بمونه. یه دوستی داره که انگار تو آشغالا می افته که صنعتی اون رو از اون زباله ها درش می آره، بعد می بره پیش خودش که با هم کار بکنن. میگن یارو، اسمش گهره، حتی مدرک درست حسابی هم نداره؛ فوق دیپلم فنی حرفه ای یا کارشناس علوم اجتماعی از یه دانشگاه دقوزآباد تو آمریکاهستش. البته خودش میگه بوستون درس خونده. اما هر چی هست تو خارج داشته از گرسنگی می مرده که میاد ایران. بعد صنعتی و حلقه روزبه کمکش می کنن، بهش میگن خانم دکتر، آنالیست، محقق و …تا گهر بیچاره احساس تحقیر نکنه.الان همون یه گرگی شده که بیا و ببین. هر چی از دلسوزی صنعتی بگم کم گفتم. این مرد آخر مرام و معرفته. یه خدمتکار داره،اسمش چی بود؟! آهان! شریعت، این آدم تو این دنیا فقط و فقط «کولی» دادن بلده و دیگه هیچیه هیچی بارش نیست، اما صنعتی اون رو رئیس بیمارستان کرده،…

-مدرک صنعتی چی بود؟

– چه فرقی می کنه؟ پزشک عمومی…، اِاِاِ روانپزشک، مگه مهمه،این هم شد سوال؟ روانپزشکِ خیلی خیلی باسوادیه. وااای! از گروه درمانیش بذار بگم که کف بکنی.

-گفتی از کجا فارغ التحصیل شده؟

– «دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان»

– از کجا؟

-« England دست راست درب سوم»

-آهان! فهمیدم.

– جای معتبر و خیلی با کلاسیه.

– خوش به حالش!من عاشق این «اصلاح طلب» هام.

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴، ساعت: ۱۵:۳۶