سه شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

دسته ها:الیزابت رودینسکو و باند رجالگان اش، روانکاوی در انجمن فرویدی، سور مقصور کاسبان روان

این «چیزها» را من ننوشته ام ها!

سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۳

دیدگاه خانم افروز ر. درباره «مافیای روان»

نوشته اند: “از۲۵ سال تا کنون، تیم تحقیقی «تعامل در روانکاوی» باعث بوجود آمدن تعداد زیادی آثار (پایان نامه دکتری) و انتشار (کتاب و فصل نامه توپیک) شده است. همواره، این تیم همچنین سازماندهی کنفرانس های ملی و بین الملی بسیاری از دانشگاه های خارجی را بعهده داشته است.”
این ۲۵ سال، مرا به یاد مدرک دکتر صنعتی انداخت که به هیچ کجا وصل نیست یا شبیه تاریخ تاسیس انیستیتو روانکاوی تهران است که در اسفند ۱۳۸۵ تاسیس شده!!!!

“تعامل در روانکاوی” یعنی چه؟ روانکاوی روانکاوی است. نه پیشوند دارد و نه پسوند! خودش فی نفسه آنقدر غنی و خالص است که به هیچ پیش و پسی نیاز ندارد. حضرات اساتید ۲۵ سال پیش با خود فکر کرده اند که روانکاوی یک کمبودهایی دارد؛ حالا بیایند و این کمبودها را با “تعامل” با “چیز” های دیگر پر کنند. مخصوصا کلمه “چیز” را به کار بردم، چون هر چیزی می تواند جای آن را بگیرد، هیچ فرقی هم نمی کند. مثلا: ادعای جدائی طلبانه، هویت های جدید، شورش، جنگ، مرگ، ترور، بومیت، افکار سیاسی، جرم شناسی، خشونت، بدهی، اعترافات و شواهد، معنویت، جنسیت و ادیان، شهادت، مجسمه سازی، فعالیت شاعرانه، آوای شیفته ها و … این “چیزها” را من ننوشته ام ها! اینها را انجمن بین المللی روانکاوی تعاملی به ریاست پروفسور سوفی دو میژولا نوشته!

بعد آیا هنوز این خانم پروفسور نمی داند که روانکاوی در دانشگاه تدریس ندارد. یا اگر هم تدریس شد، فارغ التحصیل آن روانکاو نخواهد بود. گفتار روانکاوی با “گفتار دانشگاهی که یک لهجه ای از گفتار اربابی است”* فرق دارد. چرا لباس تنگ و بی قواره خودتان را تن روانکاوی می کنید؟

*نقل به مضمون از جملات دکتر کدیور

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۳، ساعت: ۱۸:۲۷