پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۷

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه

ای بابا ما فعلاً باید کامیون داران را اعدام کنیم، به فولادی ها چیکار دارین؟؟!!

مکاتبه عجیب معاون وزیر با شریعتمداری برای تعلیق پرونده‌ تعزیراتی فولادیها + سند

معاون وزیر صنعت در مکاتبه‌ای با شریعتمداری، خواستار بسته‌شدن و یا تعلیق پرونده تعزیراتی فولادسازان متخلف شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سرقینی معاون امور معادن وزیر صنعت در مکاتبه‌ای با شریعتمداری خواستار به‌تعلیق درآمدن پرونده‌های تشکیل‌شده برای فولادسازان و سایر تولیدکنندگان فلزات غیرآهنی شد.

در این نامه آمده است، با توجه به اینکه عملکرد شرکتهای تولیدکننده فولاد و سایر فلزات غیرآهنی در مهر ماه سال جاری در رعایت دستور العملهای مربوط و به‌ویژه در رعایت کف عرضه نسبت به ماههای قبل بهبود قابل توجهی داشته‌اند، برای تشویق آنان به ادامه این روند خواهشمند است دستور فرمایید کلیه پرونده‌های عدم عرضه در مورد آنان در سازمان تعزیرات حکومتی منتفی [شود] و یا حداقل به‌حالت تعلیق در بیاید.

پرونده‌های گران‌فروشی فولادیها را مختومه کنید

سرقینی در مکاتبه‌ای دیگر با وزیر صنعت بر مختومه شدن پرونده‌های تعزیراتی شرکتهای فولادی تأکید کرده است، وی در این نامه با اشاره به نامه شرکت ذوب‌آهن اصفهان متذکر شده است که هنوز مشکل تعدادی از واحدهای تولیدی فولاد در تعزیرات حکومتی برطرف نشده است.

در این نامه آمده است فروش کلیه شرکتها از ابتدای مرداد ماه امسال مطابق دستور العمل فولاد بوده و بحث گران‌فروشی ۱۰ درصد بالاتر از سال قبل مصداق ندارد.

منبع: تسنیم

موافقت شریعتمداری با مختومه شدن پرونده تخلفات فولادیها + سند

وزیر صنعت در مکاتبه ای با رئیس سازمان حمایت با درخواست مختومه شدن پرونده تخلفات فولادسازان و تولیدکنندگان سایر فلزات غیر آهنی در اسرع وقت موافقت کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران پویا؛ محمد شریعتمداری در مکاتبه ای با نوابی رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان بر مختومه شدن پرونده های تعزیراتی فولاد سازان در اسرع وقت تاکید کرد.

در این مکاتبه ضمن ارسال تصویر نامه های معاون امور معاون وزیر صنعت در جهت تشویق تولیدکنندگان فولاد و فلزات غیر آهنی برای همراهی بیشتر در تنظیم بازار آمده است، مقتضی است در اسرع وقت پرونده های مربوطه را مختومه کنید.

به گزارش تسنیم، سرقینی معاون شریعتمداری در مکاتبه‌ای  با وزیر صنعت بر مختومه شدن پرونده‌های تعزیراتی شرکتهای فولادی تأکید کرده است، وی در این نامه با اشاره به نامه شرکت ذوب‌آهن اصفهان متذکر شده است که هنوز مشکل تعدادی از واحدهای تولیدی فولاد در تعزیرات حکومتی برطرف نشده است.

در این نامه آمده است فروش کلیه شرکتها از ابتدای مرداد ماه امسال مطابق دستور العمل فولاد بوده و بحث گران‌فروشی ۱۰ درصد بالاتر از سال قبل مصداق ندارد و دستورات لازم برای مختومه شدن پرونده‌های گران‌فروشی فولادیها را صادر کنید.

موافقت با مختومه شدن پرونده های تعزیراتی فولادیها در حالی انجام شده است که برخی گمانه زنیها به خصوص در میان نمایندگان مجلس از تغییر وزیر صنعت در روزهای اخیر خبر میدهد.

منبع: تسنیم

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷، ساعت: ۲۲:۰۴