سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۹

دسته ها:ترور اسپهبد سلیمانی، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، مافياي روان، وزیر محترم اطلاعات، ویدئوها

باباجان! وزارت اطلاعات تاویستوکی اینترنت را روی میترا کدیور می بندد تا او هم نتواند این چیزها را رصد کند!

این صحبتها سه روز پیش از ترور ناجوانمردانه سردار سلیمانی از صدای آمریکا پخش شد و هیچکس آن را جدی نگرفت! شاید این ۴۵ ثانیه، حساس ترین و حیاتی ترین اطلاعات تاریخ ایران بعد از انقلاب بود که می توانست سرنوشت ایران و کل خاورمیانه را طور دیگری رقم بزند، که همه به راحتی از کنارش گذشتند! این شخص مایکل پریجنت، تحلیلگر کاخ سفید در امور عراق و خاورمیانه است که با قاطعیت، اطلاعات فوق حساسی را ناخواسته سه روز پیش از ترور سردار افشا می کند! پریجنت می گوید سردار سلیمانی و ابومهدی مهندس، اهداف جدی ارتش آمریکا در روزهای آینده برای ترور هستند و آمریکا در تدارک حملات جدی به سپاه پاسداران و نیروی قدس است! مقام های امنیتی که مسئول رصد، تحلیل و تصمیم هستند، قطعا بعد دیدن این ۴۵ ثانیه مدام آه و افسوس می کشند که کاش این صحبتها را زودتر دیده و یا جدی می گرفتند!

منبع: لالالند

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۸، ساعت: ۱۴:۲۲