پنج شنبه ۶ تیر ۱۳۹۸

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، وزیر مستعفی بهداشت

سه شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۴

مهدیه مرادپور:

در خبر “قائم مقام وزیر بهداشت: با روی باز از تحقیق و تفحص استقبال می‌کنیم”(۱)،در پاسخ به سوال ایسنا درباره انتقادات سازمان نظام پرستاری به تربیت پرستار در بیمارستان‌ها،دکتر حریرچی می گوید:”در دنیا روش‌های شناخته شده‌ای در زمینه آموزش وجود دارد. آموزش چه در دانشکده‌ها و چه در بیمارستان‌ها ذیل نظارت وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی صورت می‌گیرد. این موضوع نیز امری جدید و عجیب نیست و شناخته شده و بدیهی است.”؛ بار دیگر یادم آمد که دکتر صنعتی در همین بیمارستان ها فارغ التحصیل روانکاوی شد!!!!
او یک خواهش دارد:”خواهشم آن است که اقتصاد‌دان‌ها در حوزه اقتصاد، کارشناسان سلامت در حوزه سلامت، کارشناسان بیمه در حوزه بیمه و خلاصه اینکه هر فرد کارشناسی در حوزه کاری خودش اظهارنظر کند.”یادم آمدکه همین چند روز پیش بود که”روزنامه همشهری در اقدامی عجیب «تیتر یک» روز شنبه ۳۰ آبان ۹۴ را به وزیر بهداشت فروخت”(۲) که در آن از “توده”
خواسته شده بود تا درباره تجمیع بیمه ها نظر بدهند!!!
او در ادامه می گوید:” ایران جزو کشورهایی است که با کمبود شدید پرستار و پزشک روبروست و نسبت ترکیب پرستار به پزشک نیز نامناسب است. خواهشم آن است که در مباحث مختلف نظام سلامت منصفانه اظهار نظر شود. در چند سال منتهی به سال ۹۲، پذیرش دانشجوی پرستاری کمتر از پزشکی بود؛ هیچ کشوری این طور نیست اما هیچ کس در آن زمان اظهار نظری نکرد…نباید مصالح صنف را به مصالح مردم ارجح دانست. با توجه به نیاز ملت، تصمیم‌های علمی لازم با مشارکت گروه‌های مختلف مربوطه اتخاذ می‌شود.”!!!!!
خوانندگان فهیم، درباره پاراگراف آخر خود به قضاوت بنشینند…

“ایران جزو کشورهایی است که با کمبود شدید پرستار و پزشک روبروست”
“نسبت ترکیب پرستار به پزشک نیز نامناسب است”
“خواهشم آن است که در مباحث مختلف نظام سلامت منصفانه اظهار نظر شود”
“در چند سال منتهی به سال ۹۲، پذیرش دانشجوی پرستاری کمتر از پزشکی بود”
“هیچ کشوری این طور نیست”
“اما هیچ کس در آن زمان اظهار نظری نکرد”
“نباید مصالح صنف را به مصالح مردم ارجح دانست”
و در آخر…
” با توجه به نیاز ملت، تصمیم‌های علمی لازم با مشارکت گروه‌های مختلف مربوطه اتخاذ می‌شود”!!!

۱.

۲.