شنبه ۲ شهریور ۱۳۹۸

دسته ها:امیر عباس کشاورز - شبنم نوحه سرا - وحید شریعت، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

باور کنید که «دنیا» را فقط صنعتی‌ها و همایون‌پورها و قورخانه‌چی‌ها و نوحه‌سراها پر نکرده‌اند

———- Forwarded message ———-
From: Marjan Mashhadi <xxxxxxxi@xxxxxx>
Date: 2015-11-29 10:45 GMT+03:30
Subject: تماس آقایی از کرمان در مورد کلاسها
To: Secretary Freudian Association <freudianassociation@gmail.com>
با درود و احترام

چند دقیقه پیش آقایی از کرمان تماس گرفت و عنوان کرد چون کارمند بانک است می خواهد ببیند کلاسی روزهای پنجشنبه داریم که بتواند در آنها شرکت کند. و عنوان کرد اگر کلاسها بصورت ماهانه برگزار شود می تواند بیاید چون هر هفته امکان مرخصی گرفتن ندارد. از پنجشنبه های فرویدی هم پرسید. توضیح دادم کلاسها به چه صورت است و سی دی پنجشنبه های فرویدی را می تواند از طریق پیک دریافت کند. در مورد فایل صوتی کلاسها هم توضیح دادم. گفت چون من از سایت استفاده می کنم می خواهم مبلغش را بپردازم. توضیح دادم که آنچه در سایت می آید برای استفاده عموم است و نیازی به پرداخت مبلغی نیست. ایشان عنوان کرد باشد من خودم یک قانونی برای خودم دارم، می خواهم مبلغی بپردازم برای اینکه در این کار خیر شرکت کنم و می خواست یک شماره کارت به ایشان بدهم که مبلغ را واریز کند. از ایشان خواستم این خواسته خود را برای ایمیل انجمن بفرستد تا انجمن پاسخ دهد. که گفت این کار را می کند. شماره تلفن ایشان موجود است.

با تقدیم احترام
مشهدی