شنبه ۲ شهریور ۱۳۹۸

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، وزیر مستعفی بهداشت

«باید به قانون عمل شود، نه یک کلمه کم و نه یک کلمه بیش»

شنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۴

م. آ

در بخشی از قطعنامه پایانی تجمع کارگران به مناسبت سالروز تصویب قانون کار می خوانیم:
“… متأسفانه شاهدیم که وزارت بهداشت و درمان در قالب یک ادعای واهی خود را مالک منابع درمان دانسته و ادعای تجمیع منابع سازمان را مطرح می‌کند…” و در ادامه آمده است:” بجای آنکه طلب ما را از محل سرانه ملی و قانون هدفمندی و ۱% ارزش افزوده پرداخت کند آقای وزیر بهداشت می خواهد کسری منابع سیاستهای غلط و اشتباه دستگاه خود را از جیب کارگران و بیمه شدگان تأمین کند…” (۱)
یه جای کار اساسی ایراد داره! چرا دائم این آقای وزیر “بهداشت ، درمان و غیره” پاشو از گلیمش درازتر می کنه؟
” ما خواستار رعایت قانون طبق گفته مقام معظم رهبری هستیم که فرمودند باید به قانون عمل شود نه یک کلمه کم و نه یک کلمه بیش.”(۲)

۱و۲-
«هیچ کجای جهان یک چشم پزشک را به عنوان وزیر مسئول اداره وزارت بهداشت نمی‌کنند»

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۹:۲۹