پنج شنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۲

بخش ها

آرشیو ماهیانه


دسته ها:پشت «نقاب» انستیتو! روانکاوی!! تهران: مرکز مشاوره مرادی-مینا با مجوز از بهزیستی!!!، روانکاوی در انجمن فرویدی

بسیار خوب جناب دکتر مرادی عزیز

پنج شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۴

دیدگاه خانم/ آقای مهمان درباره «مافیای روان»
در سایت انستیتو روانکاوی تهران، بخش درمان ذیل روانکاوی چنین آمده؟
روانکاو کیست؟
انتصاب “روانکاو” توسط قوانین ایران و اغلب کشورهای دیگر محفوظ نشده است؛ هر شخصی، حتی یک فرد تعلیم ندیده، ممکن است از این عنوان استفاده کند. گاهی متخصصینی وجود دارند که از دانش روانکاوی استفاده می کنند ولی از چهارچوب درمانی استاندارد پیروی نمی‌کنند و ممکن است از این عنوان کماکان استفاده کنند. بنابراین حائز اهمیت است که قبل از شروع درمان راجع به تحصیلات درمانگر یا متخصص خود اطلاع پیدا کرد.

روانکاوانِ فارغ التحصیل از انستیتوهای رسمی روانکاوی، آموزش بالینی سخت و طولانی داشته‌اند. کاندیدهایی که برای آموزش در یک انستیتو روانکاوی پذیرفته می‌شوند باید دارای ویژگی‌های اخلاقی، روانی، و حرفه‌ای ممتازی باشند . تمام کاندیدهای پذیرفته شده یک دوره بطور متوسط شش تا هشت ساله آموزش روانکاوی را آغاز می‌کنند .

این آموزش از سه بخش تشکیل شده است. کاندیدها در کلاس‌های تئوری و تکنیک روانکاوی شرکت می‌کنند . آنها تحت روانکاوی شخصی قرار می‌گیرند. همچنین روانکاویِ حداقل سه بیمار را تحت نظارت نزدیک و طولانی روانکاوهای عضو هیئت علمی انجام می‌دهند.

به دلیل اینکه روانکاوان در دوران تحصیلی خود از بیشترین آموزش در مورد رشد طبیعی و بیمارگونه بهره‌مند می‌‌شوند، کیفیت کار درمانی آنها افزایش می‌یابد. آنها از این تعلیم به عنوان مدرسین، Supervisor ها، مشاورین و محققین در موقعیت‌های دیگری در جامعه مانند بیمارستان‌ها، دانشکده‌های پزشکی، یا دانشگاه‌ها استفاده می‌کنند .

 

بسیار خوب جناب دکتر مرادی عزیز!
لطفا منظور خود را از چهارچوب درمانی استاندارد توضیح دهید؟ احتمالا همان رواندرمانی تحلیلی یا روانکاوی در ۳۰۰ ساعت باشد!
لطفا بفرمایید منظورتان از انستیتوهای رسمی روانکاوی، کدام انستیتوها هستند؟ احتمالا یکی از آن ها، انستیتوی خودتان است که اعتباری از طرف IPA ندارد!

 

ممکن است بفرمایید شما در کدام انستیتو و طی چه سال هایی به عنوان کاندید پذیرفته شده اید؟ تا جایی که در سایت انستیتو آمده تایید (certification) شما در سال ۹۱ از طرف CPPE صورت پذیرفته و اما شما از قبل، خود را روانکاو معرفی کرده بودید!

 

سوال آخر! روانکاوی شخصی شما با چه ضابطه و در طی چه مدتی انجام شده و از طرف کدام سازمان های جهانی (منظورم IPA و WAP هست)مورد تایید واقع شده؟ امیدوارم روانکاوی شخصی شما به عنوان کاندید همان ۳۰۰ ساعت نبوده باشد!

روانکاوی سه بیمار و سوپروایزر بماند!

 

در نهایت آنچه مشخص است آن است که در انستیتو شما به اصطلاح خودتان انستیتو روانکاوی تهران خبری از تاییدیه IPA و WAP نیست.


پیوند کوتاه به این مطلب:

https://freudianassociation.org/?p=11594

  تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۴، ساعت: 15:00