چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۸

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، وزیر مستعفی بهداشت

بعد از آن نظرسنجی فضاحت‌بار «دوره من تمام است و رفتنی هستم»

دوره من تمام است و رفتنی هستم

دکترسیدحسن هاشمی:
برخی افراد موضوع بیمه‌ها را اختلافی شخصی بین وزیر رفاه یا وزارت بهداشت می‌دانند.

دوره ما تمام است و ما رفتنی هستیم، اما سلامت مردم در چندین سال گذشته آسیب دیده است و مقام معظم رهبری نیز تکلیف کرده‌اند که منابع باید از مسیر بیمه و با محوریت وزارت بهداشت، تجمیع شوند. هر از گاهی هم که فردی می‌آید و قصد حل مشکلات بیمه‌ها با وزارت بهداشت را دارد، او را سیاسی جلوه می‌دهند و توسط یک یا ‌دو حزب، کارگران زحمتکش را تحریک می‌کنند و به آنها می‌گویند که حق و حقوق شما کارگران تضییع خواهد شد. بیمه‌ها همیشه به‌دلیل اینکه صندوق بوده‌اند و به‌عنوان صنعت تلقی نشده‌اند، به بسیاری از تعهدات خود عمل نمی‌کنند و استدلال می‌کنند که اگر پول در صندوق وجود داشته باشد، بدهی خود را پرداخت می‌کنند، در غیراین صورت اعلام می‌کنند که نمی‌توانند بدهی خود را پرداخت کنند.

تا‌کنون منابعی که باید در بخش درمان سازمان تأمین اجتماعی هزینه می‌شد صرف بخش‌های دیگر نیز شده اما حرف اصلی ما این است که سهم نه بیست و هفتم را در یک صندوق واریز کنند تا در بخش‌های دیگر هزینه نشود. طبق آماری که دکتر نوربخش از دریافتی سازمان تأمین اجتماعی از ابتدای امسال ارائه داده‌اند، تا یک‌ماه پیش این سازمان ۲۲هزار میلیارد تومان دریافتی داشته است که نه بیست و هفتم آن، حدود ۷هزار و ۳۰۰میلیارد تومان می‌شود، اما منابعی که به بیمارستان‌های وزارت بهداشت، داروخانه‌ها و شاید بیمارستان‌های تأمین اجتماعی پرداخت کرده‌اند، به ۳هزار میلیارد تومان هم نمی‌رسد.از آمارها نتیجه می‌گیریم که حدود ۴هزار میلیارد تومان در بخش دیگری غیراز حوزه درمان هزینه شده است.

منبع: همشهری آنلاین

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۴:۳۴