یکشنبه ۰۲ مهر ۱۳۹۶

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، وزیر محترم بهداشت

بهمن کیارستمی گفت: دکتر حسن قاضی‌زاده هاشمی شخصا با بنده تماس گرفت/ حالا به موقعش به کیا رستمی ها هم خواهیم پرداخت

پنجشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۶

سوده ص:
روزنامه اطلاعات- شنبه ۱۰ تیرماه ۹۶
موافقت وزیر بهداشت با برگزاری مراسم سالگرد درگذشت کیارستمی در دانشگاه شهید بهشتی
به دنبال انتشار گفتگوی بهمن کیارستمی با خبرگزاری ایلنا؛ مبنی بر جلوگیری از برگزاری مراسم سالگرد عباس کیارستمی در دانشگاه شهید بهشتی، وزیر بهداشت شخصا مسئله را پیگیری کرد.
بهمن کیارستمی گفت: دکتر حسن قاضی‌زاده هاشمی (وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی) شخصا با بنده تماس گرفت و آمادگی خود را برای حضور در مراسم سالگرد عباس کیارستمی و سخنرانی درباره پرونده پزشکی او اعلام کرد.وی ادامه داد: وزیر بهداشت با اشاره به اینکه اطلاعی از ممانعت برگزاری مراسم در دانشگاه شهید بهشتی نداشته است؛ متذکر شده است با پیگیری شخص ایشان قرار شده است مراسم رسمی سالگرد درگذشت عباس کیارستمی روز چهارده تیر در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود.
بهمن کیارستمی ادامه داد: همچنین براساس گفتگویی که با دکتر هاشمی داشتم، قرار است در این مراسم دکتر حریرچى (معاون وزیر) و دکتر پیوندی (رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی) حضور یابند.
وی تاکید کرد: امیدواریم در چهاردهم تیرماه آخرین گزارش پیرامون پرونده پزشکی عباس کیارستمی مطرح و توضیحات دقیقی پیرامون پرونده پزشکی کیارستمی بیان شود.
منبع:

روزنامه اطلاعات- چهارشنبه ۱۴ تیر ۹۶
تعداد پرونده‌های قصور پزشکی پارسال نسبت به سال قبل از آن با رشد ۲ر۲۷ درصدی مواجه بود که ۵۶ درصد این پرونده‌ها به تبرئه پزشک انجامید ‎.
دکتر احمد شجاعی رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با اعلام این خبر افزود: پارسال جراحی زنان و زایمان و نازایی با ۱۱۵۷ مورد (۷ر۲۲ درصد رشد)، جراحی عمومی ۹۷۶ مورد (۷ر۵۴ درصد رشد)، جراحی ارتوپدی ۷۳۱ مورد (۲۱ درصد رشد)، دندانپزشکی ۶۸۶ مورد
(۶ر۲۶ درصد رشد) و پزشکان عمومی ۵۲۲ مورد (۶ر۴۲ درصد رشد) به ترتیب بیشترین میزان شکایات را داشته اند‎.‎
… دکتر شجاعی در ادامه در پاسخ به سوالی در مورد مشخص شدن دلایل مرگ مرحوم کیارستمی و محرز شدن خطای پزشکی در مرگ وی یادآور شد: پزشکی قانونی سازمانی تخصصی و مرجعی کارشناسی است که اظهار نظرهای غیر تخصصی را در مورد هیچ پرونده‌ای نمی‌پذیرد. در مورد مرحوم کیارستمی نیز متأسفانه جسد ایشان به پزشکی قانونی فرستاده نشد و پزشکی قانونی بدون معاینه جسد و بررسی‌های کارشناسی نمی‌تواند علت دقیق مرگ را تعیین کند‎. ‎دکتر سلطانی، مدیرکل کمیسیون‌های پزشکی قانونی نیز در تکمیل صحبت‌های دکتر شجاعی افزود: پس از شکایت خانواده مرحوم کیارستمی و تأیید قصور پزشکی در مورد این پرونده توسط نظام پزشکی پرونده به پزشکی قانونی ارجاع شد و ۳ مرحله جلسات کارشناسی در مورد آن برگزار و نتیجه به دادسرا ارئه شد‎.
… .
منبع: http://www.ettelaat.com/etiran/?p=293213

روزنامه اطلاعات- پنجشنبه ۱۵ تیرماه ۹۶
وزیر بهداشت‌: رسیدگی به پرونده کیارستمی نباید یکسال طول می‌کشید
وزیر بهداشت بیان کرد: همه کسانی که به نحوی با پرونده مرحوم کیارستمی ارتباط دارند باید پاسخگو باشند، چه وزارت بهداشت، چه سازمان نظام پزشکی، چه بیمه ها و به طور کلی دولت، قوه قضاییه و همچنین دستگاه تقنینی کشور همه باید پاسخگو باشیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: روند رسیدگی به پرونده پزشکی مرحوم عباس کیارستمی در سازمان نظام پزشکی و دستگاه قضایی که مسئولیت رسیدگی را داشتند، هنرمندان و جامعه را اقناع نکرده است و نباید این موضوع این قدر طولانی می‌شد و یکسال طول می کشید.
… وزیر بهداشت افزود: خواسته خانواده مرحوم کیارستمی، هنرمندان و علاقه مندان وی کاملا بحق است و همه کسانی که در پرونده پزشکی مرحوم کیارستمی دخیل هستند باید در اقدام قانونی که باید انجام دهیم، تسریع کنیم و من امروز در مراسم سالگرد او اعلام خواهم کرد که نقش وزارت بهداشت در این مرحله کمتر از همه دستگاه‌های دیگر است.‌وی گفت: بر اساس آنچه قانون تعیین کرده است، وظیفه و مسئولیت اصلی رسیدگی به این پرونده در درجه اول به عهده دستگاه قضایی و سازمان نظام پزشکی است. قضاوت و کارشناسی سازمان نظام پزشکی برای قاضی پرونده نیز تعیین کننده است و به نظر من همه امور با راستی و درستی و حقیقت گویی و حقیقت پسندی قابل حل است.‌وزیر بهداشت اضافه کرد: مهم این است که بالاخره حرف آخررا قاضی یا هر مرجع رسیدگی کننده که در این پرونده سازمان نظام پزشکی و هیات های قانونی این سازمان هستند بزنند و کار را تمام کنند، هر چند رأی آنها مورد رضایت طرفین قرار نگیرد، نه طرف پزشک یا هر کسی که مسئول بوده و خانواده وی هیچ کدام کاملا راضی نشوند ولی لازم است که موضوع را تمام کنیم.
وی گفت: من هم به عنوان یک شهروند و مسئول بخش سلامت در دولت، از اینکه رسیدگی به پرونده مرحوم کیارستمی طول کشیده است، متاسفم چون می توانستیم خیلی زودتر اظهار نظر و اعلام رأی کنیم.

منبع:

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۶، ساعت: ۱۰:۴۰